Назад
Нов
-30%

Не е в наличност

PHILIP KINGSLEY Бонд терапия за възстановяване преди шампоана 150ml

Код:

43612

Марка:

PHILIP KINGSLEY

Производител:

Philip Kingsley Products Limited


Последна продажна цена: 41.23 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

PHILIP KINGSLEY Бонд терапия за възстановяване преди шампоана 150ml

PHILIP KINGSLEY Бонд терапия за възстановяване преди шампоана 150ml

Боядисването, прекомерната употреба на преса и сешоар, както и грубото разресване, могат да причинят отслабване и счупване на нишките в косъма. Когато вътрешната структура на косата е отслабена, косъмът е по-податлив на накъсване и цъфтеж. Бонд терапията преди шампоан Bond Builder е създадена, за да подсили съществуващите нишки в косъма и да възстанови счупените. Когато косата е възстановена и подсилена отвътре-навън, нишките на косъма са по-силни и по-гладки, с видимо по-малко увреждания.

Вдъхновена от холистичния подход на Philip Kingsley към грижата за косата, бонд терапията преди шампоан Bond Builder работи под повърхността на косъма, за да възстанови напълно уврежданията отвътре-навън. Доказано прави косата до 3 пъти по-устойчива на увреждане, като възстановява щетите, причинени от боядисване, честа употреба на преса и сешоар, както и грубо разресване. В резултат косата е мека, лъскава, видимо по-здрава и жизнена. Подходяща е за всеки тип третирана коса.

 

- 49% по-здрава коса след една употреба
- Възстановява 56% от здравината и устойчивостта на косъма след една употреба и 84% след 5 приложения
- 87% реструктуриране на увредените нишки на косъма
- 87% по-силна коса
- 84% по-малко накъсване и цъфтеж

Неговата иновативна, реструктурираща формула се отличава с усъвършенствана технология за възстановяване, която работи под повърхността на косъма, за да възстанови, подсили и защити косата от увреждане. Постига впечатляващи резултати само за 10 минути, които издържат няколко измивания.

 


Бонд терапията Bond Builder се използва в една лесна стъпка, която се вписва във всяка рутина, без неудобството на специфично активиране в салона. Формулата е с усъвършенствана технология Advanced Bond Rebuilding, която се насочва към вътрешността на косъма, за да го възстанови и заздрави напълно. Работи чрез защита на съществуващите връзки и повторно свързване на тези, прекъснати от боядисване, прекомерна употреба на преса и сешоар, както и грубо разресване. Резултатите издържат няколко измивания. Косата се усеща по-жизнена и устойчива на увреждане, а здравината ѝ се подобрява след всяка употреба.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0