Назад
Нов
-20%

В наличност

RENE FURTERER PROMO TRIPHASIC регенериращ серум против прогресивен косопад 5,5ml x 8fl + TRIPHASIC шампоан 50ml

Код:

49818

Марка:

RENE

Производител:

PIERRE FABRE

125.43 лв
Стара цена: 156.79
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

RENE FURTERER PROMO TRIPHASIC регенериращ серум против прогресивен косопад 5,5ml x 8fl + TRIPHASIC шампоан 50ml

RENE FURTERER PROMO TRIPHASIC регенериращ серум против прогресивен косопад 5,5ml x 8fl + TRIPHASIC шампоан 50ml

Rene Furterer Triphasic Progressive Ampoules / Рене Фуртерер Трифазик Прогресивен косопад 8 ампули х5,5 ml Rene Furterer Triphasic Anti-Hair Loss Shampoo / Рене Фуртерер Трифазик Шампоан 50 ml

Предназначение: Регенерираща грижа против косопад.

Действие: Ампулите са с ексклузивен масажен апликатор. Ексклузивна формула с 3 активни фази, които стимулират растежа, забавят косопада и запазват съществуващия космен капитал.

TRIPHASIC PROGRESIVE има ключова роля на всеки решаващ етап от жизнения цикъл на косъма* за ефективно и цялостно третиране на прогресивен косопад.

Резултати: Косата е видимо по-гъста, а скалпът е по-малко видим. Косъмът е силен, устойчив и здрав. Препоръчителна употреба: Използвайте два пъти седмично по време на 1- месечната интензивна грижа, след това веднъж седмично в продължение на 2 месеца. След измиване на косата, нанесете цялото съдържание на флакона, секция по секция, на чист и влажен скалп. Втрийте с кръгови движения като използвате върха на масажиращия апликатор. Изплакнете апликатора. Не изплаквайте скалпа. Избягвайте контакт с очите. Само за външна употреба. Да не се поглъща. *In vitro тест, проведен с основните съставки.

TRIPHASIC Стимулиращ шампоан против косопад намалява косопада, без да уврежда и дразни скалпа. Формулата без силикон съчетава витамин В5, натурални екстракти от органична пфафия и женшен за тонизиране на скалпа и стимулиращите сили на биосферите от етерични масла за забавяне на косопада и стимулиране на растежа на по-гъста и плътна коса. Прозрачната текстура на продукта разкрива тези перлено-бели биосфери, които деликатно се разпукват под върховете на пръстите при измиване с шампоан. Нежно почистена и подсилена, косата е мека, блестяща и лесна за разресване. 96% натурални съставки. Без силикон, без сулфатни повърхностноактивни вещества. Биоразградима формула*. *Според OECD301B.

• ДЕЙСТВИЕ ПРОТИВ КОСОПАД: стимулира скалпа и запазва структурата на косата

• ПОМАГА ЗА РАСТЕЖА НА ПО-ЗДРАВА КОСА: нежно почиства и подпомага растежа на по-гъста и здрава коса.

• ЧУВСТВЕНА ТЕКСТУРА: обгръща косата със свеж и билков аромат Свеж растителен аромат с фини цитрусови нотки, с който навлизате в свят на естествена сладка свежест. Начин на употреба: 1-2 нанасяния месечно от ампулите са достатъчни. Не се нуждае от отмиване. Нанесете шампоана върху влажен скалп. Разнесете и масажирайте с кръгови движения от тила до върха на главата. Оставете да действа за 1 до 3 минути. Изплакнете обилно. Специални указания: За външна употреба. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Да се съхранява при температура под 25°С. Използвайте преди изтичане на срока на годност.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0