Назад

В наличност

ENDOCARE RADIANCE Антиоксидантен серум против замърсяване 30ml

Код:

35676

Марка:

ENDOCARE

Производител:

Cantabria Labs

81.39 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

ENDOCARE RADIANCE Антиоксидантен серум против замърсяване 30ml

Антиоксидантен серум против замърсяване

Бързо абсорбиращ се серум, който предпазва кожата от увреждания, причинени от екологични стресори (свободни радикали, градски замърсители) Идеален за всички типове кожа. Некомедогенен.

Формулата му съчетава EDAFENCE®, иновативна технология с доказана ефикасност против замърсяване с тежки метали, тютюнев дим и градски замърсители с нашата SCA® Growth Factor Technology с антиоксидантна активност и възстановяване. В допълнение, пълната му антиоксидантна формула включва витамин С и ферулова киселина.

Характеристики: защита в градска среда, антиоксидант, подобрява защитната функция на кожата, подходящ за всеки тип кожа, некомедогенен.

Показания: Ежедневно третиране за защита на кожата от увреждане, причинено от външни агресори (свободни радикали, тежки метали, тютюнев дим, градски замърсители) Специфично действие срещу замърсяване.

Състав: Виж опаковката

Начин на употреба: Нанасяйте 1-2 пъти дневно върху почистена кожа на лицето, шията и деколтето. Използвайте слънцезащитен крем с широк спектър на действие.

Предупреждения и предпазни мерки: Външна употреба. Избягвайте контакт с очите, контурните участъци и лигавиците. В случай на дразнене поради високата концентрация на активни съставки, разредете употребата, докато кожата не свикне или спрете прилагането. Препоръчва се да измиете добре ръцете си след нанасяне на продукта. Да се съхранява при температура под 30 ° C. Цветът на продукта може да варира поради високите концентрации на активната съставка, без да влияе върху ефикасността на продукта. Некомедогенен.

 Тестван под дерматологичен контрол.

Дистрибутор: „Алта Фармасютикълс“ ЕООД , гр. София, бул.България 118, БЦ „Абакус“ етаж 2

Телефон : +359 (2) 8 549 701

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0