Назад

В наличност

ESTHEDERM INTENSIVE крем с ретинол 50ml

Код:

31741

Марка:

ESTHEDERM

Производител:

INSTITUT ESTHEDERM

149.90 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

ESTHEDERM INTENSIVE крем с ретинол 50ml

Крем с висока концентрация на ретинол, създаден за специфичните нужди на стареещата кожа – фини линии, дълбоки бръчки, изтъняване на кожата. Богата и плътна текстура, която доставя изключителен комфорт на кожата.


НАЧИН ЗА УПОТРЕБА

Нанесете самостоятелно върху лицето, шията и деколтето. 
За трайни и ефективни резултати използвайте като 2-месечна интензивна терапия и в комбинация с Intensive серум-олио с ретинол.

  
Избягвайте почистващи продукти, които съдържат алкохол или агресивни ексфолианти по време на Intensive терапия с ретинол. Не използвайте през месеците със силно слънце и винаги нанасяйте слънцезащитен продукт като финален щрих на грижата сутрин, за да минимизирате риска от фоточувствителност и хиперпигментация.
 

ДЕЙСТВИЕ

Ускорява обновяването на клетките за постигане на ефекта „нова кожа“ като заглажда текстурата на кожата и уеднаквява тена. Предотвратява разграждането на дермалните елементи, които поддържат структурата на кожата, и заглажда дори дълбоките бръчки.

Стимулира синтеза на колаген и еластин и така укрепва структурата на кожата. Спомага за предотвратяването на процесите на стареене и отпускането на овала.

 

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ

Дълбоки бръчки, неравна кожна повърхност, белези.

 

РЕЗУЛТАТИ

Кожата е по-сияйна, по-гладка и по-тонизирана с всеки изминал ден. Микрорелефът постепенно се изглажда, а фините линии и бръчките намаляват. Тенът на кожата става по-сияен.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0

Друго от същата категория