Назад

В наличност

EVELINE EV1 CLEAN SHOT Изграждащ ТОНЕР-ПИЛИНГ за лице 200ml

Код:

51701

Марка:

EVELINE

Производител:

Eveline Cosmetics

9.45 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

EVELINE EV1 CLEAN SHOT Изграждащ ТОНЕР-ПИЛИНГ за лице 200ml

EVELINE EV1 CLEAN SHOT Изграждащ ТОНЕР-ПИЛИНГ за лице 200ml

Пилинг тоникът е пробив в грижата за кожата, съчетаващ ефективност и нежност благодарение на усъвършенстван 8% комплекс от AHA, BHA, PHA киселини. Тази внимателно подбрана смес от бадемова, гликолова и лактобионова киселини има многоизмерен ефект - не само нежно ексфолира мъртвата кожа, но и стимулира обновяването на клетките, като същевременно защитава кожата от негативните ефекти на свободните радикали и признаците на стареене. Редовната употреба на пилинг тоника гарантира видимо изглаждане на кожата, придава блясък и ви позволява да запазите младежкия си вид за по-дълго време. Той е идеален избор за хора, които търсят ефективен, но щадящ метод за поддържане на кожата в отлично състояние. Независимо от възрастта, този пилинг тоник ще отговори на очакванията и на най-взискателните потребители

състав:Aqua (Water), Propanediol, Polysorbate 20, Glycolic Acid, Lactobionic Acid, Mandelic Acid, Salicylic Acid, Lactic Acid, Citric Acid, Malic Acid, Gluconolactone, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Calcium Gluconate, Aminomethyl Propanol, Parfum (Fragrance), Cocamidopropyl Dimethylamine.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0