Назад

В наличност

FACE FACTS олио с блестящи частици за лице тяло и коса 100ml

Код:

51731

Марка:

FACE FACTS

Производител:

FACE FACTS

23.32 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

FACE FACTS олио с блестящи частици за лице тяло и коса 100ml

Увеличете своя блясък и блясък с нашето 3 в 1 Shimmer Glow Oil. Напоени с подхранващи масла от лешник, сладък бадем и макадамия и ултра фини блестящи частици, кожата и косата ви ще останат супер меки, целунати от слънцето и гладки. Нашата уникална формула със суха текстура насърчава немазно, леко сатенено покритие с фин, но сладък аромат на кокос. Подходящ за вегани.

състав:Mineral Oil (Paraffinum Liquidum), Isohexadecane, Silica Dimethyl Silylate, Hydrated Silica, Mica, Cetyl Ethylhexanoate, Tocopheryl Acetate, Corylus Avellana (Hazelnut) Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Limonene, Fragrance (Parfum), CI 77499.

За лице: Смесете с фон дьо тена или като течен осветител, като нежно нанесете маслото върху високите точки на лицето (скули, слепоочия и нос).

За тяло: Като луксозен лосион за тяло, нанесете блестящото масло върху ръцете, краката и деколтето за допълнителен тласък на блясък и хидратация. За коса: Или нанесете пестеливо в краищата на косата си, за да омекотите блестящите си кичури.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0