Назад
Нов

В наличност

BIOBALANCE Околоочен серум за допълнително нощно възстановяване 20ml

Код:

51935

Марка:

BIOBALANCE

Производител:

ALPAYA DERMACEUTICALS

24.57 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

BIOBALANCE Околоочен серум за допълнително нощно възстановяване 20ml

BIOBALANCE Околоочен серум за допълнително нощно възстановяване 20ml

Нежната кожа около очите ви често показва първите признаци на стареене и умора. За да се пребори с тези опасения, Bio Balance Advanced Night Recovery Eye (20 ml) има за цел да бъде вашият герой през нощта. "Тази концентрирана формула се фокусира върху специфичните нужди на зоната под очите, действайки магически, докато спите, за да осигури видимо подмладяване до сутринта. Нека да навлезем по-дълбоко в науката зад този серум за очи и да проучим неговите ключови съставки и потенциални ползи, за да разберем как той може да преобрази вашата рутинна грижа за кожата през нощта. Кожата около очите е по-тънка и по-деликатна от останалата част от лицето. Това го прави по-склонен към сухота, фини линии, бръчки и тъмни кръгове. Освен това фактори като умора, стрес и излагане на слънце могат допълнително да влошат тези опасения. Конкретни притеснения: Фокусира се върху проблеми, уникални за зоната под очите, като тъмни кръгове, подпухналост и бръчки. Подобряване на възстановяването през нощта: Формулата може да помогне за стимулиране на естествените процеси на възстановяване на кожата, насърчавайки по-младежки вид. Осигурете дълбока хидратация: Деликатната зона под очите е склонна към сухота. Този серум има за цел да осигури дълбока хидратация, за да поддържа зоната плътна и еластична.

Състав:

Aqua, Glycerin, Coco-Caprylate/Caprate, Butylene Glycol, Pentylene Glycol, Propanediol, Glyceryl Oleate Citrate, Bakuchiol, Caprylic/Capric Triglyceride, Ceramide NP, Sodium Hyaluronate, Tocopherol, Xanthan Gum, Hydroxyacetophenone, Tetrasodium Glutamate Diacetate

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0