Назад
Нов

В наличност

BIOBALANCE Супер ампула против Фотостареене 10 x 2ml

Код:

51949

Марка:

BIOBALANCE

Производител:

ALPAYA DERMACEUTICALS

31.75 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

BIOBALANCE Супер ампула против Фотостареене 10 x 2ml

BIOBALANCE Супер ампула против Фотостареене 10 x 2ml

Концентрирани ампули против фотостареене, 10 ампули х 2 мл, Bio Balance. Антиоксидантно действие, борба със свободните радикали, предотвратяване на фотостареенето на клетките. Продукт с естествен произход, дерматологично тестван. Димустаза супероксид, наричан още Biocell SOD, е антиоксидант, извлечен от дрожди, който се бори с оксидативния стрес, предотвратява загубата на вода от клетките и намалява възпалението на кожата. Biocell SOD успокоява кожата и се бори срещу фотостареенето, оставяйки кожата мека и сияйна.

състав:

Aqua, Glycerin, Pentylene Glycol, Methyl Gluceth-20, Superoxide Dismutase, Hydroxyacetophenone, Xanthan Gum, Tetrasodium Glutamate DiacetateРазпределете 1/3 от ампулата в дланта си и масажирайте върху лицето, шията и околоочния контур, като избягвате контакт с очите. Оставете серума да попие в кожата за 30-60 секунди, преди да продължите с останалата част от рутинната си грижа за кожата. Поставете капачката обратно на върха на апликатора, за да запазите формулата свежа до следващото приложение. Използвайте до 48 часа след отваряне. За повече информация, моля, прочетете инструкциите в кутията.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0