Назад
Нов

В наличност

BIOBALANCE Супер серум НИАЦИНАМИД-Г 15% 30ml

Код:

51930

Марка:

BIOBALANCE

Производител:

ALPAYA DERMACEUTICALS

24.57 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

BIOBALANCE Супер серум НИАЦИНАМИД-Г 15% 30ml

BIOBALANCE Супер серум НИАЦИНАМИД-Г 15% 30ml

Bio Balance Niacinamide 15% + Glycolic Acid 5% Super Serum е серум за лице от 30 ml, предназначен да се справи с различни грижи за кожата едновременно. Тази мощна комбинация от съставки е насочена към признаци на стареене, проблеми с мазна кожа, петна и неравномерен тен на кожата. Насочена към множество проблеми: Този серум се справя едновременно с различни проблеми с грижата за кожата. Ниацинамидът помага за регулиране на производството на мазнини и минимизиране на порите, докато гликоловата киселина ексфолира за по-светъл и гладък тен. Намалява пъпките: Чрез регулиране на производството на себум и потенциално минимизиране на порите, формулата може да помогне за предотвратяване на пъпки и да насърчи по-чиста кожа. Подобрява текстурата на кожата: ексфолиращите свойства на гликоловата киселина могат да подобрят текстурата на кожата чрез премахване на мъртвите кожни клетки, което води до по-гладък и по-сияен вид. Изсветлява тена на кожата: Ниацинамидът и екстрактът от корен от женско биле работят заедно за потенциално намаляване на хиперпигментацията и изравняване на тена на кожата, което води до по-ярък тен. Минимизира фините линии и бръчките: Стимулирането на производството на колаген със съставки като ниацинамид може да помогне за подобряване на външния вид на фините линии и бръчки с течение на времето. Хидратира: Овлажнители като пропилей гликол и бутилен гликол, заедно с хиалуронова киселина, действат синергично, за да поддържат кожата хидратирана и плътна. Успокоява и намалява дразненето: Алантоинът и екстрактът от тасманийски пипер могат да помогнат за успокояване и успокояване на кожата, минимизирайки дразненето, често свързано с AHA като гликолова киселина.

Състав:

Water (Aqua, Niacinamide (Vitamin B3), Glycolic Acid (5%), Propylene Glycol, Butylene Glyco, Sodium Hyaluronate, Allantoin, Tasmanian Pepper Extract, Licorice Root Extract, Phenoxyethanol & Caprylyl Glycol, Xanthan Gum, Disodium EDTA, Parfum (Fragrance

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0