Назад
Нов

Не е в наличност

DR.GRANDEL RETINOL ампули 3 х 3ml

Код:

44461

Марка:

DR.GRANDEL

Производител:

Dr.Grandel GmbH


Последна продажна цена: 31.00 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

DR.GRANDEL RETINOL ампули 3 х 3ml

Описание:
Този концентрат от активни съставки противодейства на признаците на стареене. Дори изразените бръчки видимо се намаляват от DR. GRANDEL Retinol. Ако съществува златен стандарт в анти-ейдж грижата за кожата, то той несъмнено се нарича Ретинол, а липозомите регулират водно-липидния и кислородния обмен, ускоряват регенерацията на кожата и забавят процеса на стареене.

DR. GRANDEL Retinol ампули


Тази интензивна нощна грижа намалява линиите и бръчките, докато спите.
Ретинолът увеличава плътността на кожата и засилва производството на колаген, заздравява епителния слой и увеличава нивата на хиалуронова киселина, като по този начин предпазва кожата от поява на бръчки.
Попадането на липозомите върху повърхността на кожата уплътнява клетките и формира по-добра защитна бариера срещу замърсявания и увреждания.
Опаковка: 3бр. по 3ml. ампули с активен концентрат

Активни съставки:
Retinol - ретинол /витамин А

Liposomes - липозоми
Съвет:
Високо концентрираните активни съставки осигуряват видим уау ефект, което се дължи на това че тази ампула е подходяща за всички случаи.


Употреба:
Ампулите DR. GRANDEL Retinol могат да се използва като ампула със специален ефект (= ефект за самият ден или за определен случай) или като програма за лечение (= устойчиво подобрение на състоянието на кожата).

Лечението може да продължи от 1 до 4 седмици, в зависимост от необходимия интензитет.

След почистване и преди овлажняване, два до три пъти седмично по време на лечението, нанесете цяла ампула върху лицето, шията и деколтето и внимателно масажирайте върху кожата с пръсти.

Как да отворите ампулата:
Уверете се, че в главата на ампулата не е останала течност. Нежно чукайте ампула, позволявайки на течността да се стича надолу.
Точката, която маркира точката на счупване, трябва да е обърната нагоре, т.е. към теб.
За да защитите пръстите си, увийте тъкан около ампулата или като алтернатива, използвайте инструмент за рязане на ампули.
Сега счупете ампулата ОТ СТРАНА НА ТОЧКАТА

Съдържание:
Aqua (Water), Glycerin, Pentylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Trideceth-9, Lecithin, Xanthan Gum, Buteth-3, Alcohol, Sodium Benzotriazolyl Butylphenol Sulfonate, Propylene Glycol, Polysorbate 20, Retinol, Disodium EDTA, Tris (Tetramethylhydroxypiperidinol) Citrate, Potassium Phosphate, Tributyl Citrate, Sodium Hydroxide, Hexanoyl Dipeptide-3 Norleucine Acetate, Phenoxyethanol, Linalool, Geraniol, Parfum (Fragrance), CI 19140 (Yellow 5), CI 42090 (Blue 1)

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0