Назад
Най-продавани
-30%

Не е в наличност

LA ROCHE-POSAY PROMO PURE VITAMIN C серум 30ml + мицеларна вода 50ml + Термална вода 50ml + ANTHELIOS SPF50+ крем 1,5ml

Код:

44623

Марка:

LA ROCHE-POSAY

Производител:

LOREAL


Последна продажна цена: 51.09 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

LA ROCHE-POSAY PROMO PURE VITAMIN C серум 30ml + мицеларна вода 50ml + Термална вода 50ml + ANTHELIOS SPF50+ крем 1,5ml

омплектът съдържа:

La Roche-Posay Pure Vitamin C10 Серум за лице x30 мл
La Roche-Posay Ultra Мицеларна вода за лице за чувствителна кожа x50 мл
La Roche-Posay Успокояваща и омекотяваща термална вода за чувствителна кожа x50мл
La Roche Posay Anthelios UVMUNE 400 Хидратиращ слънцезащитен крем SPF50+ x1,5 мл

La Roche-Posay Pure Vitamin C10 Serum представлява обновяващ и антиоксидантен серум против бръчки. Повишава сиянието и подобрява качеството на кожата. Серумът притежава лека и бързо абсорбираща се текстура, която оставя кадифен немазен завършек. Обогатен е с термална изворна вода La Roche-Posay, а ароматът му е на приятен парфюм. Решение за всички типове кожа за намаляване на несъвършенствата и разкриване на пълния блясък. Подходящ дори и за чувствителна кожа.

Pure Vitamin C10 е уникална комбинация от ефективни и добре поносими съставки:

Ефикасност против стареене с еталонни дерматологични молекули: Чист витамин С, салицилова киселина, хиалуронова киселина.
Оптимална поносимост с успокояващи активни съставки: Невросенсин, термална вода, физиологично pH

La Roche-Posay Ultra Micellar Water for Sensitive Skin  представлява почистваща мицеларна вода на Ла Рош Позе, предназначена за чувствителна кожа, която отстранява всякакви замърсявания и грим от лицето, като успокоява и съхранява баланса на кожата. Продуктът притежава висока почистваща ефективност и почистващи агенти, подбрани, заради оптималната им поносимост. Мицеларната вода не съдържа сапун, оцветители, алкохол и парабени, за максимален комфорт и чистота.

Термалната вода на Ла Рош Позе, предназначена специално за кожа, чувствителна и раздразнена от външни фактори като слънце, дерматологични процедури и други, успокоява и омекотява дъглотрайно, и има мощно антиоксидантно дейстиве, подходяща е за бебета, деца и възрастни. Благодарение на уникалната комбинация от минерали и микроелементи, както и високата концентрация на селен, водата доставя максимален комфорт на кожата през целия ден. Микро капчиците в продукта проникват незабавно в кожата, за интензивно и бързо успокояващо действие.

La Roche Posay Anthelios UVMUNE 400 представлява хидратиращ слънцезащитен крем SPF50+. Ефикасна защита от слънцето срещу дълбоки клетъчни увреждания. Устойчив на вода и изпотяване. Без парфюм. Висока поносимост. Помага за предотвратяване на оксидативния стрес, причинен от инфрачервените лъчи и замърсяването. Без бели следи. Тестван под дерматологичен и офталмологичен контрол.  С нов филтър MEXORYL400 – нашият най-ефикасен UV филтър, предпазващ от най-коварните UV лъчи: УЛТРАДЪЛГИ UVA ЛЪЧИ. XL-PROTECT, патентована филтърна технология, осигурява много висока, широкоспектърна защита от UVB/UVA лъчите и предпазва от появата на увреждания, причинени от замърсяването и инфрачервените лъчи. Подходящ за всички типове кожа и фототипове.

Внимание:

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за деца.
Да няма пряк контакт с очите.
В случай на контакт с очите, изплакнете незабавно с обилно количество вода.
Не използвайте след изтичане на крайния срок.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0

Друго от същата категория