Назад
Най-продавани
-30%

В наличност

AVENE CICALFATE+ интензивно възстановяващ серум 30ml

Код:

49048

Марка:

AVENE

Производител:

PIERRE FABRE

37.65 лв
Стара цена: 53.79
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

AVENE CICALFATE+ интензивно възстановяващ серум 30ml

AVENE CICALFATE+ интензивно възстановяващ серум 30ml

Ежедневно кожата е подложена на много вредни фактори и защитните ѝ системи са претоварени. Кожната бариера е отслабена и се влошава, което води до видими признаци на дехидратация, сухота, липса на блясък, несъвършенства и зачервяване. Появява се усещане за дискомфорт, а кожата остарява преждевременно. Експертът в областта на възстановяването на кожата EAU THERMALE AVENE предлага иновативен отговор за възстановяване на отслабената кожна бариера и укрепването ѝ ден след ден: Интензивен серум за възстановяване на кожата CICALFATE+. Този серум за лице с висока концентрация в термална вода Avène, провитамин В5 и TRP-Regulin™, възстановява кожната бариера за 1 ден и я укрепва. Способността на кожата за самовъзстановяване се възвръща в рамките на 3 седмици. Възстановителните механизми на кожата са трайно възстановени. Осигурява незабавно и дълготрайно облекчение на напрежението и дискомфорта: -84% по-малко дразнене на кожата за 1 седмица. Непосредствено след нанасяне зачервяването, сухотата и дискомфортът намаляват.

Кожата е хидратирана за 24 часа. След 3 седмици употреба кожата е по-еластична, успокоена и гладка. Кожата е защитена от ежедневните вредни фактори. Съдържа 96% естествени съставки и е подходящ за всички типове кожа. Неговата свежа млечна гел текстура осигурява кадифено покритие и възстановява комфорта на кожата. Продуктът е първа стъпка в рутинната грижа за кожата и може да се използва като терапия сутрин и вечер, в продължение на 1 месец, в комбинация с обичайния ви дневен крем. Лице, шия и околоочен контур. Оценка на възстановяването на кожната бариера след увреждане с детергент на експланти от човешка кожа. Самооценка, 35 души, 2 нанасяния дневно в продължение на 21 дни.

Подпомага възстановяването на повърхностния слой на епидермиса. кинетика на индекса на хидратация (HI), еднократно нанасяне, 32 души.

Въпросник за приемливост, 35 души, 2 използвания дневно в продължение на 21 дни.

• ВЪЗСТАНОВЯВА възстановителните механизми на кожата. Дълготрайно ВЪЗСТАНОВЯВА  и УКРЕПВА кожната бариера.

• Незабавно и дълготрайно УСПОКОЯВА напрежението и дискомфорта.

• 24-ЧАСОВА ХИДРАТАЦИЯ. Възстановява комфорта на кожата. Подпомага възстановяването на повърхностния слой на епидермиса. кинетика на индекса на хидратация (HI), еднократно нанасяне, 32 души.

Състав:

AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). GLYCERIN. PENTYLENE GLYCOL. PROPANEDIOL. 1,2-HEXANEDIOL. PANTHENOL. 4-T-BUTYLCYCLOHEXANOL. OCTYLDODECANOL. PANTOLACTONE. BETAINE. CITRIC ACID. HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER. POLYSORBATE 60. SODIUM CITRATE. SORBITAN ISOSTEARATE. WATER (AQUA). XANTHAN GUM2 пъти на денС помощта на капкомера нанасяйте по няколко капки сутрин и вечер върху лицето, шията и околоочния контур преди обичайната грижа за кожата.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0