Назад

В наличност

NUXE PROMO CREME FRAICHE DE BEAUTE 48h уплътняващ крем 30ml +VERY ROSE мицеларна вода 50ml

Код:

47527

Марка:

NUXE

Производител:

NUXE

39.49 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

NUXE PROMO CREME FRAICHE DE BEAUTE 48h уплътняващ крем 30ml +VERY ROSE мицеларна вода 50ml

Nuxe Crеme Fraiche de Beaute 48H Moisturising Plumping Cream e крем за лице, който стимулира хидратацията за 48 часа, за по-плътна и сияеща кожа със здравословен блясък. Благодарение на допълващите се активни съставки - масло и олио от сладък бадем, този крем дарява кожата с незабавна и дълготрайна хидратация. С екстракт от червено водорасло, който стимулира естествените хидратиращи механизми на кожата. Възхитителна разтапяща се копринена текстура, която бързо попива без мазен завършек. Аромат със свежи и възхитителни нотки на петитгрейн, цвят от портокал и кедър. Формула с респект към микробиома на кожата. Нюкс Крем Фреш Дю Бюте Хидратиращ крем за нормална кожа съдържа 97% съставки от натурален произход. Подходящ за нормална кожа. Без парабени. Дерматологично тестван продукт. Некомедогенен.

Nuxe Very Rose 3in1 Soothing Micellar Water e успокояваща мицеларна вода за лице и очи. Подходяща за всеки тип кожа, дори чувствителна. Нюкс Вери Роуз 3в1 успокояваща мицеларна вода почиства лицето и очите, премахвайки грима и замърсяванията, като същевременно успокоява кожата и запазва естествения баланс. Оставя усещане за свежест и мекота, а нежният аромат на роза пленява сетивата. Специалната формула съдържа 97% съставки с натурален произход. Розова флорална вода Rosa Damascena - известна със своите успокояващи и омекотяващи свойства върху всички типове кожа, включително чувствителна кожа. 100% растителен комплекс - поддържа естествения баланс на кожата, състои се от хидратиращи захари (пшенични и дървесни) - хидратира и подсилва кожната бариера. Мицеларни почистващи агенти - за ефективно премахване на замърсявания и грим, като същевременно осигуряват поносимост към кожата. Без парабени. Дерматологично и офталмологично тестван продукт. Некомедогенен.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0