Назад
-15%

В наличност

ISDIN PROMO PIGMENT EXPERT Депигментиращ серум 10x2ml + NIGHT PEEL Ексфолиращ нощен пилинг 10x2ml

Код:

37142

Марка:

ISDIN

Производител:

ISDIN

54.82 лв
Стара цена: 64.49
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

ISDIN PROMO PIGMENT EXPERT Депигментиращ серум 10x2ml + NIGHT PEEL Ексфолиращ нощен пилинг 10x2ml

СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ 10+10

 

ISDINCEUTICS PIGMENT EXPERT

СЕРУМ, КОРИГИРАЩ ПИГМЕНТНИТЕ НАРУШЕНИЯ

ЕКСФОЛИРА – ОЗАРЯВА – РЕДУЦИРА БРЪЧКИТЕ - ПРОТИВ ПИГМЕНТНИ ПЕТНА, ФИНИ ЛИНИИ И СИВКАВ ТЕН

Мощен серум за лице, който ще редуцира пигментните петна, озари и изравни тена на кожата, благодарение на нежната си, но ефикасна формула с:

Гликолова киселина: Алфа-хидрокси киселина с ексфолиращи свойства, която спомага за изглаждане на кожата, редуциране на бръчките и мимическите линии.

Pigment Block: Комбинация от 4-Butylresorcinol, Hydroxyphenoxy Propionic киселина и ниацинамид, която спомага за намаляване на появата на пигментни петна.

Dipotassium Glycyrrhizate: Съставка на растителна основа, която ще изглади кожата и подобри еластичността й.

Употреба: Нанасяйте всяка сутрин върху чиста и суха кожа на лицето, ръцете, шията и/или деколтето, като избягвате областта около очите, носа и устата.

Внимание: Само за външна употреба. Избягвайте контакт с очите и лигавиците, тъй като може да причини раздразнение. В случай на случаен контакт с очите, незабавно изплакнете обилно с вода. Дръжте извън обсега на деца. След отваряне, използвайте ампулата в рамките на 48 часа. Не е предназначена за орална употреба. Да не се инжектира. САМО ЗА ВЪЗРАСТНИ. ДЕРМАТОЛОГИЧНО ТЕСТВАН ПРОДУКТ. НЕКОМЕДОНОГЕНЕН. БЕЗ СЪДЪРЖАНИЕ НА МИНЕРАЛНИ МАСЛА.

Предупреждение за слънчево изгаряне: Този продукт съдържа алфа-хидрокси киселини (AHAs), които може да повишат чувствителността на кожата към слънцето и по-конкретно да увеличат риска от слънчеви изгаряния. Използвайте слънцезащитен продукт, носете предпазни аксесоари и ограничете излагането на слънце, докато ползвате този продукт и няколко седмици след това. Локална употреба – 10 ампули по 2 мл

+

ISDINCEUTICS NIGHT PEEL

ЕКСФОЛИРАЩ НОЩЕН ПИЛИНГ

ЕКСФОЛИРА – ХИДРАТИРА – РЕДУЦИРА БРЪЧКИТЕ

 

Нощен серум за лице, който обновява кожата, благодарение на формула с коктейл от ексфолиращи и успокояващи съставки. Изглажда кожата и редуцира пигментните петна.

Гликолова киселина: Алфа-хидрокси киселина с ексфолиращи свойства, която спомага за изглаждане на кожата, редуциране на бръчките и мимическите линии.

AlphaComplex: Комбинация от алфа-хидрокси киселини, която стимулира ексфолирането на повърхностните клетки и намалява появата на несъвършенства.

HydraBoost: Съставки с естествен произход, които осигуряват бърза и дълготрайна хидратация до 72 часа.

Употреба: Формула, подходяща за ежедневна употреба. Използвайте вечер върху чиста и суха кожа, като избягвате зоните около очите, носа и устата. През първата седмица на употреба нанасяйте малко количество от продукта през вечер.

Инструкции:

  1. Разклатете ампулата.
  2. Поставете ампулата в предпазния цилиндричен накрайник и отчупете върха й.
  3. След като премахнете върха, поставете дозаторния апликатора върху ампулата.
  4. Нанесете с помощта на дозаторния апликатор ½ от ампулата върху чиста и суха кожа на лицето, ръцете, шията и/или деколтето, като избягвате зоната около очите, носа и устата.

 

След като я отворите, използвайте ампулата в рамките на 48 часа.

 

Внимание: Само за външна употреба. През първата седмица на употреба нанасяйте малко количество от продукта през ден. При първоначалната употреба може да се появи временно усещане за парене, сърбеж или изсушаване на кожата. В случай на продължително раздразнение, прекратете употребата на продукта и се свържете с вашия дерматолог. Избягвайте контакт с очите и лигавиците, тъй като може да причини раздразнение. В случай на случаен контакт с очите, незабавно изплакнете обилно с вода. Не нанасяйте върху клепачите, във външните ъгълчета на носа и устата и върху раздразнена или увредена кожа. Избягвайте да се излагате на слънце, докато използвате продукта и използвайте слънцезащитен продукт с много висок SPF. Дръжте извън обсега на деца. След отваряне, използвайте ампулата в рамките на 48 часа. Да не се поглъща. Да не се инжектира. Само за възрастни. ДЕРМАТОЛОГИЧНО ТЕСТВАН ПРОДУКТ. НЕКОМЕДОНОГЕНЕН. БЕЗ СЪДЪРЖАНИЕ НА МИНЕРАЛНИ МАСЛА.

Предупреждение за слънчево изгаряне: Този продукт съдържа алфа-хидрокси киселини (AHAs), които може да повишат чувствителността на кожата към слънцето и по-конкретно да увеличат риска от слънчеви изгаряния. Използвайте слънцезащитен продукт, носете предпазни аксесоари и ограничете излагането на слънце, докато ползвате този продукт и няколко седмици след това.

 

Локална употреба – 10 ампули по 2 мл

 

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0