Назад

Не е в наличност

LOREAL REVITALIFT LASER ампули с пилинг ефект 1,3ml x 7amp

Код:

38541

Марка:

LOREAL

Производител:

LOREAL


Последна продажна цена: 29.49 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

LOREAL REVITALIFT LASER ампули с пилинг ефект 1,3ml x 7amp

LOREAL REVITALIFT LASER ампули с пилинг ефект 1,3ml x 7amp

REVITALIFT LASER АМПУЛИ - СЕДЕМДНЕВЕН РИТУАЛ С ПИЛИНГ ЕФЕКТ


ГЛИКОЛОВА КИСЕЛИНА – Съставка, която се счита за стандарт в грижата за кожата и която се използва от дерматолозите. Ефикасно помага при отстраняването на слоевете мъртви клетки, с концентрация от 10%. КЛИНИЧНИТЕ ТЕСТОВЕ СА ПРОВЕДЕНИ ОТ НЕЗАВИСИМ ИНСТИТУТ След 7 ампули: Повърхностният слой на кожата е обновен при 81% от жените.Тенът на кожата е по-сияен. Малките бръчки са изгладени, а тъмните петна са изсветлени. Ампулата осигурява запазване и свежест на високо концентринаните активни съставки до момента на употребата им. УПЪТВАНЕ: Поставете съдържанието на ампулата върху дланта си, след това нанесете върху почистената кожа на лицето и шията. След нанасянето, измийте добре ръцете си и продължете с обичайните стъпки за грижа за кожата си.

*Тест за самооценка с 52 жени.
ВНИМАНИЕ: Избягвайте нанасянето в областта на очите и устните. В случай, че продуктът влезе в контакт с очите, веднага ги изплакнете обилно с вода. Ако след използване на продукта, върху кожата се появи неприятно усещане, намалете количеството, което нанасяте, докато кожата не свикне с продукта. Не нанасяйте преди интензивно излагане на слънце, а сутрин нанасяйте продуктът за защита от слънцето със защитен фактор SPF. Продуктът не е предназначен за чувствителна кожа. Продуктът не е предназначен за пиене или впръскване. Дръжте го извън обсега на децата.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0