Назад
Най-продавани
-50%

Не е в наличност

NEOSTRATA Enlighten изсветляващ крем за околоочен контур 15g

Код:

35917

Марка:

Neostrata

Производител:

NEOSTRATA САЩ


Последна продажна цена: 42.40 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

NEOSTRATA Enlighten изсветляващ крем за околоочен контур 15g

Brightening Eye Cream

Изсветляващ крем за околоочен контур

 

Специално разработена синергична формула за намаляване появата на тъмни кръгове под очите и озаряване на нежната околоочна зона. Ефикасно премахва умората, редуцира тъмните кръгове, възстановява еластичността на кожата и изглажда бръчиците тип „пачи крак“ около очите. Намалява подпухналостта и незабавно възвръща сияйния младежки поглед. Включените във формулата полихидрокси киселини - глюконолактон и лактобионова киселина стимулират клетъчното обновяване, нежно ексфолират и изсветляват кожата. Продуктът е офталмологично тестван, не съдържа парфюми и е подходящ за всеки тип кожа.

Начин на употреба:  Нанася се в зоната около очите два пъти дневно. Кремът се втрива нежно в кожата.

Ключови активни съставки

• Глюконолактон: нежно премахва повърхностния слой мъртви клетки, стимулира клетъчното обновяване, уравнява тена и подобрява вида на кожата. Като антиоксидант глюконолактонът инхибира ензима еластаза и запазва кожната еластичност и здравината на тъканите.

• Лактобионова киселина: патентована „бионова“ полихидрокси киселина, получена от млечна захар, която редуцира фините линии и бръчки, изсветлява пигментните петна и изглажда кожата. Доказано е, че инхибира ензима ММР (матриксна металопротеиназа), отговорен за разрушаването на колагена и последващата поява на бръчки.

• Пептиди: стимулират синтеза на колаген, подобряват еластичността на кожата и ефикасно изглаждат бръчките в областта на околоочния контур.

• Витамин С (стабилизиран): антиоксидантно действие, изсветлява тъмните кръгове и ревитализира кожата в нежната околоочна област. Активира синтеза на колаген, подобрява еластичността и плътността на кожата, изсветлява и уравнява тена.

• Витамин Е (стабилизиран): мощен антиоксидант, който неутрализира свободните радикали, подхранва и спомага за възстановяване защитната функция на кожата.

• Екстракти от водорасли: намаляват подпухналостта около очите, стягат, тонизират и лифтират кожата в зоната на околоочния контур.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0