Назад
-50%

Не е в наличност

NEOSTRATA Resurface домашен пилинг за изглаждане на кожата 36 тампона + 60ml разтвор

Код:

35916

Марка:

Neostrata

Производител:

NEOSTRATA САЩ


Последна продажна цена: 51.25 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

NEOSTRATA Resurface домашен пилинг за изглаждане на кожата 36 тампона + 60ml разтвор

Smooth Surface Glycolic Peel

Пилинг за изглаждане на кожата за домашна употреба

 Този пилнг за домашна употреба е формулиран с оптимално рН за нежен и същевременно оптимален ефект върху кожата. Гликолова киселина ексфолира и стимулира клетъчното обновяване, като почиства порите, изглажда релефа и подобрява тонуса на кожата. Патентован Aminofil® запазва естествения обем на лицето и видимо изглажда фините линии и бръчки. Не изисква отмиване или неутрализация. Непосредствено след това може да се нанесе овлажняващ продукт.

Начин на употреба: Изсипете съдържанието на флакона в бурканчето с тампони преди първа употреба. Изхвърлете флакона. За оптимален резултат обтривайте кожата на лицето с един тампон всяка вечер, като избягвате областта около очите и устните. Нежно втрийте остатъка от продукта в кожата. Нанесете желания крем на Neostrata. Препоръчва се употребата на слънцезащитен продукт през деня. Може да се усети леко парене при чувствителна кожа.

Ключови активни съставки

• Гликолова киселина 10%: естествена съставна част на захарната тръстика, ексфолира кожата, като подобрява обновяването на клетките. Гликоловата киселина свива порите, изсветлява пигментациите, повишава производството на колаген, изглажда фините линии и бръчки, придава обем и еластичност на кожата.

• Aminofil® (патентован дериват на аминокиселина): придава обем на кожния матрикс и има уникалната способност да изпълва дълбоките и фини бръчки. Новооткритият патентован комплекс повишава синтеза на хиалуронова киселина, стимулира образуването на проколаген и има видими резултати върху кожата - придава обем и плътност на лицето и същевременно лифтира чертите.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0