Назад

В наличност

A-DERMA PROMO EXOMEGA CONTROL емолиентен крем 400ml + Емолиентно почистващо олио 200ml

Код:

44895

Марка:

A-DERMA

Производител:

PIERRE FABRE

48.29 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

A-DERMA PROMO EXOMEGA CONTROL емолиентен крем 400ml + Емолиентно почистващо олио 200ml

A-DERMA PROMO EXOMEGA CONTROL емолиентен крем 400ml + Емолиентно почистващо олио 200ml

Комплектът съдържа:

A-Derma Exomega Control Емолиентен крем за лице и тяло за много суха и атопична кожа x400 мл
A-Derma Exomega Емолиентно почистващо олио за лице и тяло x200 мл

A-Derma Exomega Control Emollient Cream представлява страхотен крем за тяло, който действа против раздразнения и сърбеж на много сухата кожа, склонна към атопичен дерматит. Разкошния крем е подходящ за употреба от цялото семейство, включително и от бебета, още от деня им на раждане. Нежната му формула съдържа екстракт от кълнове на Овес Rhealbа, който е със 100 % натурален произход и е култивиран в югозападна Франция, според нормите на Био Земеделието. Кълнове от Овес Rhealbа успокояват раздразненията на кожата и я регенерират в дълбочина. Крема действа успокояващо и омекотяващо на кожата, като същевременно я предпазва от повторни раздразнения. Крема притежава кремообразна текстура, която се нанася лесно и бързо. След нанасянето му кожата е копринено мека, гладка и със страхотно чувство за комфорт. Продуктът не съдържа аромати и консерванти.

 

A-Derma Exomega Emollient Cleansing Oil представлява емолиентно почистващо олио за лице и тяло, съдържащо кълнове от Овес Phealba, което деликатно почиства сухата кожа, склонна към атопия, като същевременно я овлажнява в дълбочина и я прави копринено мека. Емолиентното олио на A-Derma притежава уникалната и ексклузивна растителна съставка - Овес Phealba, която е със 100% натурален произход. Според нормите на био земеделието, Овес Phealba е с успокояващи и антииритативни свойства. Специално разработеното олио е подходящо за ежедневна хигиена на много суха и склонна към атопия кожа на кърмачета, деца и възрастни. Продукта нежно и ефикасно почиства кожата, дарявайки я с мекота и хидратация.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0