Назад
Нов
-30%

В наличност

DERMEDIC OILAGE олио за почистване на лице 200ml DM-453

Код:

34075

Марка:

DERMEDIC

Производител:

BIOGENED S.A

21.95 лв
Стара цена: 31.35
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

DERMEDIC OILAGE олио за почистване на лице 200ml DM-453

DERMEDIC OILAGE олио за почистване на лице 200ml DM-453

Ефективно почиства и подхранва чувствителната кожа на лицето, шията и деколтето с признаци на стареене. Не дехидратира и не причинява чувство на опъната кожа, подсилва структурата на кожата и устойчивостта към външните дразнители. Премахва грим и всякакви замърсявания без да причинява раздразнение – специална фирмула за чувствителна и изискваща кожа с почистващи агенти я оставя чиста, без да увреждя физиологичния баланс: не причинява раздразнение, стегнатост или дехидратация. Регенерира кожата и запълва хранителния дефицит – уникална комбинация от соя изофлавони с комплекс TriOleum, съдържащ вечерна иглика, олио от авокадо и соя предпазва кожата от стареене дори по време на ежедневната рутинна грижа за кожата. Оставя кожата подхранена, гладка, мека и гъвкава. Образува оклузивна бариера върху епидермиса и го предпазва от замърсената околна среда – ненаситени мастни киселини, niacinamide и Polyquaternium-7 запълват липидната бариера и подпомагат поддържането на оптимално ниво на хидратация в кожата и подхранване. Формулата против замърсявания от околната среда стимулира устойчивостта на бариерните функции на епидермиса, предотвратява проникването на прахови частици и други замърсители вътре в кожата и предпазва от вредните ефекти на климатиците или от бързото изменение на температурата. Препоръчва се за: Ежедневно почистване на чувствителна кожа на лицето, шията и деколтето с признаци на стареене.

Aqua, Decyl Glucoside, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Peg-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, Ppg-2 Hydroxyethyl Cocamide, Glycine Soja Seed Extract, Propylene Glycol, Sorbitol, Polyquaternium-7, Glycine Soja Oil, Oenothera Biennis Oil, Persea Gratissima Oil, Allantoin, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum, Ci15985

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0