ROSA GRAF Erbana 24h крем дневна и нощна грижа за смесена кожа 50 ml
Основна грижа за комбинирана кожа. Кремът ERBANA 24h е дневна и нощна защита, която връща баланса на смесената кожа.
Предпазва кожата от вредните външни влияния през деня и възстановява водния баланс през нощта. Комбинираната кожа има както сухи, така и мазни кожни участъци и следователно изисква система за грижа, която се адаптира към специалните нужди на различните области на тази кожа.
Нанасяйте сутрин и вечер след почистване и тонизиране и нежно масажирайте.
Масло от жожоба щадящо кожата, повишава влагата в тъканта . Масло от бабасу -осигурява грижа и овлажняване, противовъзпалително.Витамин Е
повишава защитните сили на кожата, ревитализира я и предотвратява от преждевременно стареене. Витамин А
насърчава образуването на поддържащи тъканни влакна, кожата става забележимо по-еластична. Алантоин
противовъзпалително, има лечебен ефект
Вода, цетеарил етилхексаноат, масло от Simmondsia Chinensis (семена от жожоба), масло от семена на Orbignya Oleifera (бабасу), диметикон, полиглицерил-3 метилглюкоза дистеарат, изопропил миристат, изопропил палмитат, глицерин, стеаринова киселина, глицерил стеарат, Феноксиетанол, токофирил ацетат, ксантанова гума, бензоена киселина, парфюм, алантоин, натриев лактат, пиридоксин HCI, ретинил палмитат, серин, лимонен, пироктон оламин, тетранатриев глутамат диацетат, масло от семена Helianthus Annuus (слънчоглед), хидроксиетил урея, Сорбитол, линалол, глюкоза, хидроксицитронелал, натриев хидроксид, цитронелол, лактоза, гераниол.
Изброените съставки отговарят на текущото състояние на производство. Тъй като ние редовно включваме нови научни открития в нашите рецепти и съответно променяме нашите формулировки, посочването на съставките, посочени върху опаковката, е решаващо.
Rosa Graf отдава голямо значение на възможно най-високото качество на съставките и активните съставки на нашите козметични продукти и продукти за грижа. В редки случаи могат да възникнат отклонения на изброените съставки. Важи информацията върху опаковката на съответния продукт.