Козметика за лице

Розацея и зачервяване

Козметика за лице Розацея и зачервяване

Розацеята е често срещано кожно заболяване, което причинява зачервяване на кожата. Други симптоми при розацея са: видими кръвоносни съдчета по лицето, раздразнена кожа и пъпки. Излагането на слънце, пикантни и млечни храни, кофеин и алкохол са сред факторите, които могат да влошат състоянието.

При проява на розацея и зачервяване е важно да се направи консулт със специалист, тъй като ранна диагностика и подходящо лечение ще помогнат за овладяване на състоянието и забавяне на прогресирането му. Специалист дерматолог може да препоръча лечение, включващо лазерна терапия, перорални лекарства и локални кремове за розацея.

Какви продукти при зачервяване ще откриете в онлайн аптека Subra

Правилната грижа за кожата е от съществено значение при поява на розацея и зачервяване. При нас ще откриете богата гама продукти, които да ви помогнат в тази задача.

Крем за розацея Noreva Sensidiane AR осигурява интензивна грижа, която спомага за бързо редуциране на зачервяването, укрепване на структурата на капилярите и защита на еластичната структура на кожата. Продуктът е некомедогенен, без парабени и аромати, като още първия месец след редовна употреба може да видите видими резултати. 

Тониран крем против зачервяване на лицето може да ви помогне да изравните тена и да придадете здрав и сияен вид на кожата. Uriage Roseliane CC SPF 50+ тониран крем за кожа, склонна към зачервяване, е обогатен с термална вода Uriage и комбинация от активни съставки, които да противодействат на усещане за парене и опъване, да редуцират зачервяването и да осигурят много висока защита от UVA и UVB лъчите. 

Ако търсите комбинирана грижа от един бранд, включваща почистващ продукт и крем против зачервяване на лицето, комплектът от A-Derma Promo Biology A-R е чудесен избор. Кремът Biology A-R е с 99% натурален състав, без аромати и парабени, и с лека флуидна текстура и освежаващ ефект. Осигурява мигновено и дълготрайно успокояване на дискомфорт и парене, характерни за розацея и зачервяване, и спомага за намаляване на локализираните или дифузни зачервявания. Мицеларната вода нежно почиства кожата, отстранява грим, като същевременно с това хидратира и успокоява.

Кремове за розацея и зачервяване от онлайн аптека Subra

Разгледайте категория „Розацея и зачервяване“ и изберете подходящите за вас продукти.

При поръчка на стойност над 50 лв. получавате безплатна доставка, а за поръчки на територията на гр. София, предлагаме експресна доставка в рамките на деня. Следете нашия сайт и се възползвайте от преференциални цени и промоции. Не пропускайте възможността да получите карта за лоялност, която ще ви осигури и много други преимущества. 

Благодарим ви, че избрахте Subra за ваш здравен помощник!