Назад
-20%

В наличност

AVENE PROMO XERACALM A.D релипидиращ балсам 200ml + Релипидиращо Олио 100ml

Код:

47488

Марка:

AVENE

Производител:

PIERRE FABRE

35.27 лв
Стара цена: 44.09
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

AVENE PROMO XERACALM A.D релипидиращ балсам 200ml + Релипидиращо Олио 100ml

Предназначение:
За много суха кожа, склонна към атопия.

Действие:
XeraCalm A.D Релипидиращ балсам успокоява усещането за сърбеж, причинен от суха кожа, с отговорност към микробиома на кожата благодарение на комбинацията от първата постбиотична активна съставка I-modulia®, извлечена от Термалната вода Avène, която намалява усещането за сърбеж*, стимулира защитните сили на кожата и се бори с раздразнението, със Cer-omega - липиди подобни на тези на кожата, които въздействат на сухотата и възстановяват кожната бариера, и Термална вода Avène (успокояваща, антииритативна и омекотяваща). Продукт разработен за много суха кожа, склонна към атопична екзема и сърбеж при бебета, деца и възрастни. Некомедоногенен балсам, без аромат, разработен с оглед минимизиране на риска от алергични реакции, само със съставки полезни за кожата.

Високоефективен продукт, който гарантира оптимална безопасност и отговорност към кожата и кожния микробиом благодарение на уникалната технология Стерилна козметика®, която запазва продукта стерилен по време на цялата употреба, и патентована система за идеално херметично затваряне на тубата с помпа.

*Вследствие на кожна сухота.


Този почистващ продукт с релипидиращ ефект може да се използва във фазата на обостряне. Като първа стъпка от успокояваща рутина за намаляване на сърбежа, това олио оставя кожата мека и с усещане за комфорт. Формулата нежно почиства и успокоява много сухата кожа, склонна към атопична екзема и сърбеж* при бебета, деца и възрастни. Тя съчетава набор от активни съставки, които осигуряват ефективно облекчение. I-modulia® - първата постбиотична активна съставка, извлечена от термалната вода Avène, намалява сърбежа, подсилва кожната бариера и се бори с дразненето. Cer-omega -липиди подобни на кожните и термална вода Avène, която е естествено успокояваща, омекотяваща и антииритативна. Това олио не съдържа сапун и аромат, има физиологично балансирано рН и е некомедоногенно - разработено с оглед минимизиране риска от алергични реакции.


* Дължащ се на изсушаване на кожата.

Активни съставки:
Комплекс I-modulia® - Намалява усещането за сърбеж, подсилва кожната бариера.

Cer-omega - подхранват и възстановяват кожната бариера.

Термална вода Avène - успокояваща, антииритативна, омекотяваща съставка.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0