Назад

Не е в наличност

LA ROCHE-POSAY PROMO LIPIKAR AP+M балсам за тяло 400ml + SYNDET AP+ измиващ крем 400ml

Код:

36611

Марка:

LA ROCHE-POSAY

Производител:

LOREAL


Последна продажна цена: 53.39 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

LA ROCHE-POSAY PROMO LIPIKAR AP+M балсам за тяло 400ml + SYNDET AP+ измиващ крем 400ml

LA ROCHE-POSAY PROMO LIPIKAR AP+M балсам за тяло 400ml + SYNDET AP+ измиващ крем 400ml

La Roche-Posay Lipikar Syndet AP+ Cream wash е перфектната хигиенна грижа за много суха, атопична, сърбяща и чувствителна кожа. Деликатният крем почиства и хидратира кожата на цялото семейство. Внимателно подбраните съставки го правят изключително подходящ и за бебета. Щадящата формула съдържа уникална комбинация от активни съставки: масло от карите, ниацинамид и Аква Позе Филиформис, които възстановяват и увеличават защитата на кожата, успокояват и се борят срещу симптомите на атопичната кожа. При редовна употреба на Ла Рош-Позе Липикар Синдет АР+ Измиващ крем кожата е почистена, защитена, успокоена и мека. Има отлична толерантност и висока поносимост. Без парабени. Дерматологично тестван продукт. Некомедогенен.

 Серията LIPIKAR на La Roche-Posay е предназначена за суха, чувствителна и атопична кожа. Хидратиращите и успокояващи продукти от серията са предназначени за деца и възрастни и гарантират оптимална толерантност и успокояваща грижа. Лабораториите на La Roche-Posey  разработват иновативни и високоефективни продукти, които помагат за решаването на проблемате на сухата, чувствителна и атопична кожа. Ежедневната грижа с продукти от серията LIPIKAR гарантира оптимална хидратация, комфорт и резултати.

 Френският дермокозметичен бранд La Roche-Posay е един от водещите в грижата за чувствителна кожа. Сериите продукти La Roche-Posay са адаптирани към специфичните изисквания на всички типове чувствителна кожа. Продуктите предлагат ефикасни иновативни решения за нетолерантна, реактивна, атопична и  склонна към акне кожа. Основната активна съставка на всеки един продукт е термалната вода от извора в Ла Рош-Позе, която е истинско чудо на природата. Термалната вода, която съдържа уникална комбинация от минерали и елементи е известна със своите имуномодулиращи и терапевтични свойства. Освен това е естествено обогатена със селен и има ненадминати антиоксидантни качества, борещи се със стареенето на кожата и оксидативния стрес. Дермокозметиката на La Roche-Posay се препоръчва от водещи дерматолози по целия свят поради своята ефективност и изкючително високо качество.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0