Назад

В наличност

VICHY PROMO NEOVADIOL PERI-MENOPAUSE крем нормална кожа 50ml + SOLEIL SPF50+мляко 75ml

Код:

40518

Марка:

VICHY

Производител:

LOREAL

60.49 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

VICHY PROMO NEOVADIOL PERI-MENOPAUSE крем нормална кожа 50ml + SOLEIL SPF50+мляко 75ml

ПРОМО Vichy Neovadiol дневен крем с уплътняващ и изпълващ ефект за нормална до смесена кожа в перименопаузата 50 мл в комплект с плажен несесер, Capital Soleil Eco Milk SPF50+ 75 мл и Capital Soleil UV-Age Daily оцветен флуид, 1 мл
Хидратация и фотопротекция за нормална към смесена кожа в перименопаузата.
Дневният подхранващ крем на Neovadiol помага за компенсиране въздействието на менопаузата върху външния вид на кожата. Хипоалергенен. По-плътна и гладка кожа. Изваяни контури на лицето. Подобрена еластичност и по-стегната кожа. Леката и освежаваща нощна грижа е срещу загуба на плътност и за извайване на контурите на лицето. Лицето изглежда отпочинало. Capital Soleil ECO мляко: Слънцезащитен крем за лице и тяло с много висок слънцезащитен фактор SPF50+ срещу UVA и UVB лъчи. Разработен с оглед на морската среда. Обогатен с хидратираща хиалуронова киселина и подхранващо масло от ший. 24-часов хидратиращ ефект. Водоустойчиво. Capital Soleil UV-Age Daily Тониран флуид спомага срещу появата на бръчки, пигментни петна и оксидативен стрес, в резултат на UV лъчи и замърсяване. Спомага за коригиране появата на пигментни петна и загубата на плътност. Изравнява тена с естествен завършек. Хипоалергенен.
3% Proxylane с противостареещо действие, Eкстракт от семена на сена, 4% Ниацинамид, LHA киселина, Хиалуронова киселина, масло от ший, технология NETLOCK: технология на ултратънък филм, който се прикрепя към широкоспектърни филтри за лек, невидим завършек без омазняване.
Нанасяйте сутрин Neovadiol дневен крем за перименопауза на цялото лице. Фотопротекторите ги нанасяйте често и обилно, за да поддържате защитата.
Vichy
Neovadiol + Capital Soleil

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0

Друго от същата категория