Назад

Не е в наличност

LOREAL MEN EXPERT SHIRT PROTECT спрей против изпотяване за мъже 150ml

Код:

38524

Марка:

LOREAL

Производител:

LOREAL


Последна продажна цена: 6.99 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

LOREAL MEN EXPERT SHIRT PROTECT спрей против изпотяване за мъже 150ml

LOREAL MEN EXPERT SHIRT PROTECT спрей против изпотяване за мъже 150ml

L'Oreal Men Expert Shirt Protect Anti-Perspirant спрей дезодорант за мъже, който осигурява дълготрайна защита от изпотяване - до 48 часа и не оставя следи по дрехите. Уникалната му формула предотвратява образуването на смущаващи бели и жълти петна под мишниците, както и предпазва от втвърдяване на тъканите. Лореал Мен Експерт Шърт Протект део спрей против изпотяване, ефективно контролира потенето и неутрализира неприятните миризми. Той оставя след себе си интензивен тонизиращ аромат. Дерматологично тестван.

Серията на L'Oreal Men Expert Shirt Protect - продукти за хигиена и грижа против изпотяване, без неприятни миризми и без бели и жълти следи и втвърдяване на тъканите.

Философията на L’Oréal Paris е проста – да предлага на клиентите голямо количество максимално ефективни и иновативни продукти на достъпни цени. Днес концернът Л’Ореал притежава стотици лицензи и търговски марки. Създадена през 1907 г. от френския химик Йожен Шулер, до днес L'Oreal постига световен успех и печели верни почитателки в повече от 150 страни по целия свят. Своят пазарен дебют компанията прави с революционен продукт – първата в света синтетична боя за коса, в която се използва окислител. Следват редица успешни продукти, които се грижат не само за красотата на косата, но и за кожата, създават свои аромати и редица серии декоративна козметика.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0