Сапуните са сред най-популярните измивни средства на пазара. Вероятно много от вас избират да ги използват не само за ръцете си, но и за тялото, тъй като често те съдържат съставки, които се грижат за добрия вид на кожата и я правят мека и нежна.

В онлайн аптека Subra може да откриете различни сапуни за тяло, чиито аромати ще изпълнят сетивата ви със свежест и енергия. Разбира се, важно е да съобразите продукта и с типа на вашата кожа, за да сте сигурни, че няма да я раздразни. В случай че имате проблемна или чувствителна кожа, ви съветваме да се консултирате с дерматолог. Той ще ви помогне в откриването на най-добрия сапун за тяло, който да щади кожата ви.

Какви сапуни за тяло ще откриете в онлайн аптека Subra

В онлайн аптека Subra ще намерите богата гама висококачествени сапуни за тяло.

В нашия сайт можете да откриете ръчно изработения глицеринов сапун с шафран на марката BRAMI TRADE. Той може да бъде използван всеки ден и е подходящ за всякакъв тип кожа, дори и за чувствителна такава. В състава си сапунът има не само шафран и глицерин, но и други овлажняващи и омекотяващи съставки, които поддържат добрия вид на кожата.

В каталога ни ще попаднете и на сапуна на бранда NIYOK. Този продукт осигурява чудесна грижа за кожата благодарение на маслото от ший, което има хидратиращ ефект. Сапунът е създаден за ежедневна употреба и може да бъде използван както за тяло, така и за коса и лице.

При нас ще намерите и сапун с невен, произведен от МОЯТА ПРИРОДА. Освен екстракта от невен, който има възстановяващо действие, продуктът съдържа и глицерин, който омекотява кожата и я прави приятна на допир.

В онлайн аптека Subra може да откриете и сапуна на марката KLORANE, подходящ за най-малките. Той не дразни и не изсушава кожата на бебето, а я хидратира и успокоява. Това се дължи на почти изцяло натуралния състав на продукта, който го превръща в чудесен избор за тези, които искат да направят най-доброто за кожата на своето дете.

Изберете сапун за тяло от онлайн аптека Subra

Разгледайте предложенията ни в категория “Сапуни за тяло” и открийте това, което най-добре отговаря на вашите нужди.

Създайте профил в нашия сайт и се възползвайте от промоции и преференциални цени, както и от възможността да получите карта за лоялност. Предлагаме доставка в цялата страна, а за територията на град София - експресна доставка в рамките на деня. Също така, при поръчки на стойност над 50лв, доставката ви ще бъде безплатна!

Благодарим ви, че избрахте Subra за ваш здравен помощник!