Козметика за тяло

Антиперспиранти

Козметика за тяло Антиперспиранти
Нов
-34%
-34%
Стара цена: 9.89 лв
6.53 лв

REXONA Advanced део спрей Shower Fresh 150ml


Нов
-34%
-34%
Стара цена: 9.89 лв
6.53 лв

REXONA Advanced део спрей Invisible Aqua 150ml


Нов
-34%
-34%
Стара цена: 9.89 лв
6.53 лв

REXONA Advanced део спрей Invisible Pure 150ml


Нов
-34%
-34%
Стара цена: 9.89 лв
6.53 лв

REXONA Advanced део спрей Bright Bouquet 150ml


Нов
-34%
-34%
Стара цена: 9.89 лв
6.53 лв

REXONA Men Advanced део спрей Quantum 150ml


Нов
-34%
-34%
Стара цена: 9.89 лв
6.53 лв

REXONA Men Advanced део спрей Cobalt 150ml


Нов
-34%
-34%
Стара цена: 9.89 лв
6.53 лв

REXONA Men Advanced део спрей Black&White 150ml


Нов
-34%
-34%
Стара цена: 9.89 лв
6.53 лв

REXONA Men Advanced део спрей Sport Cool 150ml


Изпотяването е естествен физиологичен процес, който помага за регулиране на телесната температура чрез освобождаване на влага през потните жлези. Когато температурата на тялото се повиши, потните жлези произвеждат пот, която се състои предимно от вода и сол. При контакт на потта с бактериите по кожата, тя може да причини неприятни миризми.

Докато изпотяването е от съществено значение за поддържането на здраво тяло, в някои случаи то може да доведе до дискомфорт и нежелана телесна миризма. Точно тук на помощ идват антиперспирантите, които предлагат надеждно решение, за да ви поддържат сухи и без неприятен мирис, който да предизвика неудобство и притеснение.

Какви продукти против изпотяване ще откриете в онлайн аптека Subra

В онлайн аптека Subra ще откриете голяма гама продукти против изпотяване, които да ви помогнат да останете свежи и уверени през целия ден, като стикове и дезодоранти против изпотяване.

Рол-он против изпотяване от Vichy са добра опция при обилно потене, предизвикано от стрес. Те предпазват от неприятни миризми, а кожата е суха за дълго време. Специалният комплекс Perspicalm във формулата има активно действие и предпазва до 72 ч. Брандът предлага и вариант, подходящ за чувствителна кожа, който е без парфюм. Неговата формула е обогатена с термална вода Vichy и Proline-Cutei, които имат успокояващо действие и помагат за 48 ч. без неприятни миризми.

Ако търсите дезодоранти против изпотяване с привлекателни и ароматни комбинации, британският бранд Yardley ще ви предложи множество неустоими варианти. Независимо дали изберете Черешов цвят и праскова или Лавандула, ще се радвате на свеж летен аромат с 95% естествени съставки.

За чисто и свежо усещане, без неприятни следи по дрехите, вземете някое от предложенията от серията на Nivea Black & White. Може да изберете рол-он, спрей или стик, според предпочитанията ви.

Изберете продукт против изпотяване от онлайн аптека Subra

В онлайн аптека Subra ще намерите богата гама продукти против изпотяване за най-различни нужди. Независимо дали предпочитате традиционен рол-он, удобен стик или дезодорант против изпотяване, при нас ще намерите любимия продукт.

Разгледайте категорията, за да откриете подходящият за вашите нужди антиперспирант.

Създайте профил в нашия сайт и се възползвайте от промоции и преференциални цени, както и от възможността да получите карта за лоялност. Предлагаме доставка в цялата страна, а за територията на град София - експресна доставка в рамките на деня.  Също така, при поръчки на стойност над 50лв, доставката ви ще бъде безплатна! 

Благодарим ви, че избрахте Subra за ваш здравен помощник!