Назад

Не е в наличност

BIODERMA ATODERM SOS Спрей против сърбеж за суха кожа 50ml

Код:

30107

Марка:

BIODERMA

Производител:

BIODERMA


Последна продажна цена: 19.79 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

BIODERMA ATODERM SOS Спрей против сърбеж за суха кожа 50ml

Независимо от произхода на сърбежа, той може да се появи по всяко време. Atoderm SOS Спрей успокоява сърбежа за 60 секунди с ефикасност 6 часа. Намалява желанието за чесане и осигурява моментален комфорт. Неговата ултра лека текстура (емулсия масло във вода) осигурява мигновено усещане за свежест. Формулата му е под формата на ултра фини капчици за равномерно нанасяне върху тялото и лицето. Удобно и бързо 360° нанасяне в една лесна стъпка (идеален за труднодостъпни области от тялото).

pH отговаря на физиологичното pH на кожата (между 5 и 5.5). Клинично тестван. Тестван под дерматологичен контрол.

 

Метод на биологично действие

ИНОВАЦИЯ от BIODERMA Формулирането на Atoderm SOS спрей е съобразено с ново научно откритие за 2 нови биологични причини за сърбеж при атопична кожа и псориазис. SOS спрей въздейства и върху други биологични каскади за цялостна ефикасност при чест или постоянен сърбеж.

Новата технология Skin Relief (съдържаща Амбора и екстракт от зелен чай) в комбинация с известната успокояваща дерматологична активна съставка Еноксолон блокира веднага биологичните процеси, отговорни за сърбежа и въздейства директно върху всеки от причинителите.

Патентът Skin Barrier Therapy™ предпазва дори най-сухата кожа от бактерията, която засилва сърбежа.

Витамин PP и скваленът допълват формулата с липиди за подсилване на кожната бариера.

Патентованият естествен комплекс  D.A.F. (Подобрена дерматологична формула) повишава прага на поносимост на кожата.

Резултат: Кожата е мигновено успокоена и желанието за чесане е намалено за дълготраен ефект. За моментален комфорт, дълготрайна хидратация и интензивна защита.

 

Приложение

Напръскайте върху суха кожа от разстояние 20 см. Разнесете, ако е необходимо. Оставете да изсъхне. Нанасяйте колкото често е необходимо.

Предпазни мерки при употреба: внимание. Флакон под налягане: може да избухне при нагряване. Пазете от нагряване, горещи повърхности, искри, открити пламъци или други източници на топлина. Да не се пуши. Не пробивайте и не изгаряйте, дори след употреба. Пазете от слънчева светлина. Не излагайте на температури по-високи от 50°C. Пазете далеч от деца.

 

 

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0