Назад

В наличност

CAFE MIMI Крем за тяло Банан и личи 110ml

Код:

49281

Марка:

CAFE MIMI

Производител:

Design soal

4.89 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

CAFE MIMI Крем за тяло Банан и личи 110ml

Кремът за тяло с банан и личи е истинска бомба от витамини и минерали, предназначена за грижа за всеки тип кожа. Кремът ухае красиво на зрели банани, а ароматът му е толкова релаксиращ, че ежедневната грижа се превръща едновременно в отличен начин за релакс. Кремът Banana and Lychee Cafe Mimi има изглаждащо и подхранващо действие.

? Съставът на крем Кафе Мими

Кремът съдържа екстракти от личи и банан, богати на микроелементи и антиоксидантни вещества. Продуктът съдържа и масло от ший, което повишава еластичността на кожата и й придава солидна доза хидратация. Добавката на кокосово масло възстановява кожата, повишава нейната еластичност и видимо я заздравява. Наличието на растителен глицерин осигурява хидратация на кожата, а уреята осигурява гладкост и мекота.

? Как да използвате крем от банан и личи

Богатият крем Cafe Mimi трябва да се масажира върху суха и чиста кожа и да се остави докато се абсорбира напълно. Заявлението може да бъде подновено при необходимост. Кремът се абсорбира бързо и оставя кожата мека на допир.
 
Вместимост 110 мл

Aqua, екстракт от плодове Musa Acuminata (банан), екстракт от плодове Litchi Chinensis (личи), растителен глицерин, масло от Cocos Nucifera (кокос), масло от Butyrospermum parki (шеа), масло от Prunus Amygdalus Dulcis (сладък бадем), стеаринова киселина, глицерил моностеарат. Цетеарилов алкохол, урея, феноксиетанол, етилхексилглицерин, млечна киселина, парфюм, натриев хидроксид, калиев сорбат, натриев бензоат, евгенол, лимонен

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0