Назад
-20%

В наличност

KLORANE Гел-душ с органично масло от купуасу и Вода от Гардения 200ml

Код:

31576

Марка:

KLORANE

Производител:

PIERRE FABRE

12.07 лв
Стара цена: 15.09
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

KLORANE Гел-душ с органично масло от купуасу и Вода от Гардения 200ml

Klorane Nоurishing Shower Gel for All Skin Types е подхранващ душ-гел, обогатен с масло от Купуасу, който почиства без да изсушава кожата, благодарение на нежната измивна база без сапун. Специалната фромула съдържа студено пресованото масло от плодовете на вечнозеленото растение Капуасу, което подхранва в дълбочина кожата. Ценният продукт е богат на мастни киселини, с цитрусово ухание и овлажнява повърхностните слоеве на епидермиса. Опияняващият основен аромат на вода от гардения е подчертан от свежите нотки на мандарина. Клоран Подхранващ душ-гел с органичен екстракт от купуасу и вода от гардения има лека кремообразна текстура, която не изсушава и дарява на кожата усещане за свежест и чистота. Без парабени. Дерматологично тестван продукт.

Серията за грижа за тялото с масло от Купуасу на Klorane съдържа чисто органично масло от семена на растението Купуасу. Неговите подхранващи и омекотяващи свойства са 1,5 пъти по-силни от тези на маслото от Карите. Маслото от Купуасу е изключително богато на Омега-6 и 9 мастни киселини. То подхранва кожата по неповторим начин. Продуктите от серията осигуряват дълготрайна хидратация и доставят на кожата неустоимо удоволствие и мекота.

Марката Klorane (Клоран) е създадена през 1965 г. в югозападната част на Франция от Пиер Фабр. Марката създава ефективни, иновативни продукти, на базата на грижливо селектирани активни растителни съставки. KLORANE фокусират дейността си в две направления - опазване на околната среда и предлагане на продукти с изключително натурално съдържание. Лаборатории KLORANE използват незастрашени видове растения, като сами отглеждат и извличат екстрактите им. Марката е създател на ботаническа фондация - KLORANE BOTANICAL FOUNDATION, чиито цели са да защити застрашени видове растения, да изследва различни растителни видове, да образова максимално много хора за важността на разнообразието от ботанически видове. Днес висококачествените продукти на Клоран се препоръчват от педиатри и дерматолози по целия свят.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0

Друго от същата категория