Назад

Не е в наличност

ETERIKA Етерично Масло От Чаено Дърво Melaleuca Alternifolia 10ml

Код:

4374

Марка:

ETERIKA

Производител:

ETERIKA


Последна продажна цена: 5.80 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

ETERIKA Етерично Масло От Чаено Дърво Melaleuca Alternifolia 10ml

ETERIKA Етерично Масло От Чаено Дърво Melaleuca Alternifolia 10ml

 Етерично масло от чаено дърво Melaleuca alternifolia
Използваема част: листата, краищата на клонките
Химичен състав: пинен, цимен, цинеол, терпени, цимол и др.
Аромат: тръпчиво-горчив, свеж
Летливост: ниска 
Етеричното масло от чаено дърво благоприятства за повишаването на вниманието, концентрацията, премахва напрежението и тревожността. Засилва съпротивителните сили на организма. Полезно е при настинка, грип, инфекции на дихателната система, бронхит, синузит, ангина, при инфекции на отделителната и половата система. Успокоява кожните възпаления, сърбежа, почиства и регулира омазняването на кожата. Подходящо е при лечение на акне, мазна кожа и коса, пърхот. Подпомага заздравяването на рани и лечението на гъбични инфекции.
Начин на употреба: Външно, може да се приема вътрешно, след консултация с медицинско лице.
Инхалация: при грип, хрема – на 2 л. вряла вода за 10 мин. – няколко капки масло от чаено дърво, 2 капки мента. При суха кашлица – по 2 капки масло от евкалипт, лавандула, чаено дърво в 1 ч. топла вода за 5 мин, 3 пъти дневно
Гаргара: при простуда, ангина, ларингит – в 1 ч. топла вода се разтварят 2 капки масло от чаено дърво, накапани върху 1 с.л. сода, 2 пъти дневно
Ванички за крака: при гъбички, студени крака, отоци – 2 ч.л. сол и 5 капки масло от чаено дърво, напоени в памучен тампон. При простуди преди сън – 5 капки масло от чаено дърво в 3 л. вода. След ваната добре да се разтрият стъпалата. Препоръчително е да се прилага 1-2 пъти дневно.

Грижа за косата и скалпа:

Маслото от чаено дърво влияе изключително благотворно върху състоянието на косата и скалпа. То има свойството да успокоява възпалението на скалпа, предотвратява лющенето на кожата на главата, против пърхот и се бори с въшките. 5-6 капки масло от чаено дърво се добавят към 100 мл базово масло, втрива се в скалпа, изчаква се приблизително 30 мин. и сместта се отмива след това.

Опаковка: 10 мл

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0