Назад

В наличност

EUCERIN AQUAPHOR защитаващ мехлем за увредена кожа 45ml

Код:

32163

Марка:

EUCERIN

Производител:

Beiersdorf

22.19 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

EUCERIN AQUAPHOR защитаващ мехлем за увредена кожа 45ml

Aquaphor мехлем за много суха, напукана кожа

 

 

Кожата работи усилено, за да защити тялото ни, но в резултат на това понякога може да стане много суха, напукана и раздразнена. Тя спешно се нуждае от грижи.

Eucerin Aquaphor Защитаващ мехлем за увредена кожа осигурява на сухата до много суха, напукана и раздразнена кожа, SOS грижата, от която се нуждае. Безводният мехлем образува нежна полуоклузивна защитна бариера върху кожата, която подпомага естествения пренос на водни пари и кислород към и от кожата, като позволява на кожата да „диша“ и да укрепи естествената си бариерна функция. Мехлемът е обогатен с Глицерин и Пантенол.  Глицеринът е ефективен овлажнител, който привлича водата и помага тя да се задържи в кожата. Той действа заедно с Пантенола, който спомага за ускоряване на регенерирането и възстановяването на кожата, като същевременно я овлажнява.

Eucerin Aquaphor Защитаващ мехлем за увредена кожа е без аромати и консерванти и е клинично и дерматологично доказано, че възстановява много суха, напукана или раздразнена кожа.

Успокояващият, прозрачен мехлем е лесен за нанасяне и се втрива нежно в проблемни зони като кожата по коленете и лактите, напуканите кокалчета на ръцете, кожичките и напуканите пети. Съдържащ само няколко съставки, той се понася добре от чувствителната кожа и е подходящ за употреба при бебета и деца, както и при леки изгаряния и след повърхностни дерматологични процедури като лазерна терапия и химически пилинг1. Кожата е регенерирана, защитена и възстановена.

  1. 1Eucerin Aquaphor Защитаващ мехлем за увредена кожа трябва да се използва само върху реепителизирана кожа (т.е. след като се е образувала нова тъкан), а не върху отворени, мокри или кървящи рани.  Посъветвайте се с вашия дерматолог колко дълго трябва да изчакате след лечението, преди да използвате продукта.

 

Клинични и дерматологични проучвания

Клиничните и дерматологични проучвания доказват много добра ефикасност и поносимост от извънредно суха, напукана или чувствителна кожа.

 

 

ОСНОВНИ ИЗВОДИ

 

Клиничните и дерматологични проучвания върху Eucerin Aquaphor доказват неговата ефективност (както върху цялото тяло, така и върху определени части от тялото) и поносимостта на кожата към него (както цялостно, така и по отношение на това, че е некомедоногенен).

Цялостна ефективност 10-дневно клинично изпитване с извадка от 25 души на възраст между 18 и 50 години показа, че Eucerin Aquaphor Защитаващ мехлем за увредена кожа значително съкращава времето, необходимо на кожата да се регенерира. Ефективност при лечение на суха, груба и напукана кожа на ръцете.

В следващо 7-дневно клинично проучване, извадка от 17 души редовно нанася Eucerin Aquaphor върху едната си ръка, като оставя другата ръка без третиране. Изследването измери клинично резултатите с помощта на корнеометър (научен инструмент, използван за измерване на хидратацията на кожата), и събра информация чрез обратна връзка с респондентите. Резултатите показаха, че:

  • мехлемът осигурява статистически значимо и забележимо подобрение на състоянието на сухата кожа на ръцете през нощта.
  • с редовно използване за седем дни състоянието на кожата продължава да се подобрява

Цялостна поносимост Проучване за поносимост сред извадка от 202 души на възраст между 17 и 65 години не показа алергични реакции при употребата на продукта и демонстрира отлична поносимост към него. Некомедоногенен В по-нататъшен тест, извадка от 27 души на възраст между 19 и 55 години използва продукта поне веднъж дневно в продължение на четири седмици. Дерматолозите, които анализираха резултатите, заключиха, че мехлемът не е комедоногенен.

 

 

Начин на употреба

 

  • Нанасяйте толкова често, колкото е необходимо върху засегнатите участъци.
  • Количество от продукта на върха на пръста обикновено е достатъчно за всяка ръка. Същото количество е достатъчно за лицето и врата на бебето.
  • Втривайте с масажни движения в кожата си с върховете на пръстите. Мехлемът се затопля и се разнася лесно по кожата.
  • Не нанасяйте върху отворени, кървящи или мокри рани. Изчакайте, докато кожата се реепителизира, преди да използвате продукта.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0