Назад

В наличност

EVELINE EV11 NAILS THERAPY ЗАЗДРАВИТЕЛ Против гъбична инфекция 12ml

Код:

51689

Марка:

EVELINE

Производител:

Eveline Cosmetics

7.97 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

EVELINE EV11 NAILS THERAPY ЗАЗДРАВИТЕЛ Против гъбична инфекция 12ml

EVELINE EV11 NAILS THERAPY ЗАЗДРАВИТЕЛ Против гъбична инфекция 12ml

Внимателно подбраните съставки на Хиалуроновия мицеларен флуид 3 в 1 почистват старателно кожата и успокояват раздразненията. Формулата не съдържа алкохол, което намалява риска от алергии. Комплексът AQUAXYL™, съдържащ се в състава, ефективно овлажнява и подобрява влажността на кожата още от първата употреба и предотвратява загубата на вода до 24 часа. Този ефект се засилва от хиалуроновата киселина, която е отговорна за свързването на водата в тялото и забавя процеса на стареене, причинен от разграждането на колагеновите влакна. Видимо облекчаване на раздразненията и минимизиране на зачервяванията се дължи на D-пантенола, който ускорява регенерацията на кожата и заздравяването на рани. Успокояването и усещането за свежест е резултат от екстракта от плодове Cucumis Sativus, който предпазва кожата от възпаления. Мицеларният флуид 3 в 1 оставя след себе си перфектно чиста кожа, готова за по-нататъшни грижи.

състав:Aqua (Water), PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Propanediol, Hyaluronic Acid, Allantoin, Panthenol, Cucumis Sativus Fruit Extract, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Xylitol, Glucose, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Cetrimonium Bromide, Hydroxyacetophenone, Levulinic Acid, Sodium Levulinate, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Glycerin, Propylene Glycol, Citric Acid.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0