Назад

В наличност

ALTEYA ORGANICS Био Почистващо мляко за лице Bio Damascena 200ml

Код:

37807

Марка:

ALTEYA ORGANICS

Производител:

ALTEYA ORGANICS

39.90 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

ALTEYA ORGANICS Био Почистващо мляко за лице Bio Damascena 200ml

Био Почистващо Мляко за лице Bio Damascena 200 мл

Био Почистващо мляко за лице Bio Damascena e нежен почистващ продукт,  подходящо за всеки тип кожа. То деликатно почиства, балансира и овлажнява кожата. Млякото ефективно премахва грим и прониква дълбоко в порите като съдейства за тяхното видимо намаляване, оставяйки кожата почистена и свежа. Нежното масло от невен , което млякото съдържа, успокоява кожата, а маслото от лешник спомага за балансирането и подхранването й като възвръща изгубената влага.

КЛЮЧОВИ СЪСТАВКИ:
– Екстракт от роза – омекотява, успокоява и хидратира кожата. Роза Дамсцена, един от най- ценните сортове роза, е известна от векове със своята способност да съдейства за баланса на кожата и за подобряване на нейния тен и блясък;
– Масло от невен – масло с нежен ефект, което омекотява кожата. То също така съдейства за намаляване на зачервяване и раздразнение, предизвикани от прекомерно изсушаване на кожата;
– Масло от лешник – спомага за повишаване на нивата на влага в кожата и допринася за нейната еластичност. Подходящо дори и за чувствителна кожа, това нежно масло спомага за почистване на порите и постигане баланс на кожата, независимо от нейния тип ( суха, нормална, смесена, мазна ).

Приложение: сухота, липса на блясък, неравномерна текстура, дегримьор, зачеряваване, раздразнение

За кои типове кожа е подходящ: суха, чувствителна, нормална, комбинирана

*Всички твърдения са базирани на клинични, лабораторни и потребителски проучвания, направени върху конкретни компоненти, при употреба два пъти дневно.  Резултатите може да варират.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0