Назад

В наличност

MATERNEA Firming Body Cream стягащ крем за тяло 150ml

Код:

8114

Марка:

MATERNEA

Производител:

ЛАВЕНА АД

14.39 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

MATERNEA Firming Body Cream стягащ крем за тяло 150ml

Стягащ крем MATERNEA с двойно действие: помага на кожата да възвърне своята стегнатост и тонус и доказано редуцира следите от целулит. След раждането кожата има нужда от подкрепа, за да възстанови своя предишен стегнат и красив вид. Активната полиглюкуронова киселина стяга кожата и намалява мастните депа в клетките – причина за появата на „портокаловата кожа“. Добавените масло от шеа и витамин С запазват кожата мека, хидратирана и здрава.
Приятен за употреба крем с кадифена текстура, попива бързо и не оставя мазни следи.

За най-добри резултати нанасяйте сутрин и вечер по корема, ханша и бедрата, в продължение на поне два месеца. Да нe се използва за областта на гърдите.

състав Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Isopropyl Palmitate, Cetearyl Alcohol, Pentylene Glycol, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Dimethicone, Polyglucuronic Acid, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Polyisobutene, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Glycerin, Stearic Acid, Octyldodecanol, Ethylhexylglycerin, Ascorbyl Palmitate, Xanthan Gum, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Sodium Citrate, Citric Acid.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0