Назад

В наличност

YARDLEY Момина сълза, Тоалетна вода 125 ml

Код:

40563

Марка:

YARDLEY

Производител:

YARDLEY

36.10 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

YARDLEY Момина сълза, Тоалетна вода 125 ml

YARDLEY Тоалетна вода Момина сълза 125ml

Лек, женствен, цветен аромат с нежна върхова плодова нотка на Круша, прекрасен цветен букет в сърцевината от Момина сълза и Фрезия и мускусна база.

 

Серията Момина сълза е богата колекция с нежен, плодово-цветен аромат, съдържаща Тоалетна вода, дезодорант, душ гел, лосион за тяло и крем за ръце и нокти за комплексна грижа за кожата.

Напръскайте тоалетната вода леко върху пулсовите си точки сутрин след използването на продуктите за баня и тяло и освежавайте през целия ден с дезодоранта.

 

Съдържа 94% натурални съставки. Растителна спиртна основа. Подходяща за вегани.

 

  • Върхови нотки – Круша
  • Сърцевина – Момина сълза, Фрезия
  • Базови нотки – Мускус

 

  • Нежен аромат
  • Не е тестван върху животни
  • Веган
  • 94 % естествено получени съставки

 

Alcohol Denat., Aqua (Water), Parfum (Fragrance), Octocrylene, Homosalate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Cinnamyl Alcohol, Citral, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Linalool, CI 19140 (Yellow 5), CI 42090 (Blue 1).
 

През 2020 г. марката Yardley London навърши 250 години!

Два века и половина Yardley London устояват на времето и произвеждат висококачествена английска козметика и парфюми.

За своята история шест пъти са удостоявани с честта да бъдат парфюмеристите на Английската Корона като официални доставчици на кралския двор, даващ им правото да поставят Кралския герб над своето име.

Емблематичен за марката е ароматът на Лавандула (Lavandula Angustifolia), наричан от всички „Лавандулата на Ярдли“ – любим и запомнящ се аромат на няколко поколения.

Днес, Yardley London олицетворява богатото и прекрасно наследство, пренасяйки през вековете традиция и опит, но и прилагайки иновативни методи за постигане на високо качество на продуктите. Компанията продължава да създава изящни, луксозни продукти за взискателните си клиенти от цял свят, да доставя удоволствие и наслада от прекрасните аромати – нещо, към което други парфюмерийни къщи могат само да се стремят.

 

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0