Назад

В наличност

GAMA ORGANICA INSPIRE ME Арома композиция от етерични масла 10ml

Код:

47774

Марка:

Gama Organica

Производител:

Гама Органика ООД

17.50 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

GAMA ORGANICA INSPIRE ME Арома композиция от етерични масла 10ml

Арома композиция от етерични масла Inspire me, 10 мл

Ароматна композиция от 100% чисти етерични масла от Лимон, Гераниум и Лавандула. Комбинация с изключително свеж и същевременно елегантен аромат, с създава зареждаща и жизнена атмосфера. Съчетание на три масла с ползотворно действие върху ума, които ще ви накарат да се почувствате спокойни и ободрени: Лимон – има енергизиращ ефект, намалява чувството на стрес, помага за доброто настроение. Лимонът е известен с пречистващите си свойства, а неговият цитрусов аромат придава изключителна свежест на ароматната композиция. Гераниум – то има мек, топъл аромат и е известно със своето балансиращо действие върху ума и тялото. Намалява умствената умора и създава атмосфера на спокойствие. Пречиства въздуха и отблъсква насекомите. Лавандула – нейният отличителен флорален аромат подобрява тонуса, дава усещане за спокойствие и добра кондиция. Приложено в дома, маслото от лавандула създава релаксираща атмосфера, действа като натурален репелент. Употреба: За арома дифузер - добавете няколко капки, според инструкциите на дифузера. За арома вана - добавете 8 - 10 капки към водата за вана. За козметични цели: Преди употреба, винаги разреждайте етеричните масла с базово масло. Не използвайте неразредени етерични масла дирктно върху кожата! Внимание: Само за външна употреба! Да не се приема вътрешно! Пазете от деца! Избягвайте контакт с очите, вътрешността на ухото, носа и чувствителни части на тялото. Не използвайте в случай на индивидуална непоносимост към масло от лимон, гераниум или лавандула. Преди употреба направете тест за чувствителност. Консултирайте се с медицинско лице за употреба по време на бременност, при заболяване или лечение с медикаменти. Съхраняйте на сухо място при темпратура до 25°C. Не излогайте на директна слънчева светлина. Забележка: Информацията, изложена в сайта, има опознавателен характер. За ароматерапевтична употреба се консултирайте с ароматерапевт или медицинско лице.

Състав;

Citrus Limon peel oil (масло от лимон), Pelargonium Graveolens flower oil (масло от гераниум), Lavandula Angustifolia herb oil (масло от лавадула); естествени компоненти на етеричните масла: Limonene, Linalool, Citral, Citronellol, Geraniol, Bergapten.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0