Назад

В наличност

RIVANA TEA TREE OIL 10ml

Код:

11266

Марка:

RIVANA

Производител:

РИВАНА ЕООД

7.20 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

RIVANA TEA TREE OIL 10ml

Rivana Етерично масло от Чаено дърво подпомага организма при инфекции като акне, пърхот, гъбични инфекции на ноктите (онихомикоза), въшки, краста, микоза (трихофития Pedis), тения. То също така се използва локално като локален антисептик за порязвания и ожулвания, за изгаряния, ухапвания от насекоми и ужилвания, циреи, вагинални инфекции, рецидивиращ херпес лабиалис, зъбобол, инфекции на устата и носа, болки в гърлото, и за ушни инфекции като отит и външен отит

Аромат: топъл,силен, остро-пикантен камфоров.
Летливост: ниска
Основни свойства: деодориращо
Въздействие върху тялото: Възстановява и балансира мазна кожа, допринася за свиване на порите, възпрепятства образуването на акне. Премахва неприятната миризма на потни крака. Действа благоприятно за профилактика на устната кухина, премахва неприятната миризма в устата. Регенерира и укрепва косата, спомага за премахване на пърхота. Ароматизира въздуха и неутрализира неприятните миризми в помещенията.
Въздействие върху ума и духа: Активира умствената дейност, повишава концентрацията на вниманието, засилва паметта, изчиства шока след емоционална криза, помага за преодоляване на стари травми, освобождава от страховете и тревожността.

Състав:
Melaleuca alternifolia oil, limonene, linalool

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0