-50% Нов

EUCERIN SUN Слънцезащитен крем Актиник контрол SPF100 80ml

Код: 36849
Марка: EUCERIN
22,05 лв.
44,09 лв.
+ бр.Количество
Безплатна доставка над 50.00 лв. Проверка на пратката Връщане на продкута до 15 дни - научи повече
Сподели в

Actinic Control MD SPF 100

Eucerin Actinic Control MD SPF 100 е медицинско изделие с висок SPF (слънцезащитен фактор), специално за профилактика на актинична кератоза и немеланомен рак на кожата или като допълнително лечение на актинична кератоза.

Актиничната кератоза е предраково кожно заболяване в нарастване, заедно с немеланомния кожен рак, в който може да се развие

SPF 100 предпазва кожата от вредните UVB лъчи, което означава, че кожата натрупва по-малко увреждане на клетките. Продуктът включва и много висока защита от UVA, за да предложи защита в целия UV спектър.

Леката течна апликация го прави подходящ за ежедневна употреба и повторно нанасяне за слънчеви дни на открито или при енергични дейности. Независимо дали искате да предотвратите актиничната кератоза или да я използвате като допълнително лечение за състоянието, можете да бъдете сигурни, че сте добре защитени от слънцето, свободни да се наслаждавате на ежедневните си дейности.

  •  
  • Устойчив на вода и пот
  • Без парфюми
  • Лека текстура

 

Начин на употреба:

Използвайте само върху чиста и ненаранена кожа. Нанасяйте всяка сутрин върху засегнатите участъци, в достатъчно количество. В случай на директно слънчево излагане, нанасяйте повторно на всеки 2 часа, особено след плуване, изпотяване или подсушаване с хавлиени кърпи, за поддържане на оптимална защита. Използването на по-малко количество води до значително намаляване на нивото на защита. Не стойте твърде дълго на слънце, дори когато използвате слънцезащитен продукт. Дългото излагане на слънце крие сериозен риск за Вашето здраве. Носете защитно облекло и използвайте ефективен слънцезащитен продукт върху незащитените зони.

Марка:
EUCERIN

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 50 лв. БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ТЕГЛОТО!
 

Цена от - до: 

Цена на доставка:

  •     0 - 25 лв.

          3,90 лв.

  •     25 - 50 лв.

          3,80 лв.

  •     над 50 лв.

Безплатна