Назад
Най-продавани

В наличност

BIODERMA PHOTODERM COVER TOUCH MINERAL LIGHT SPF50+ Слънцезащитен крем за комбинирана мазна и акнеична кожа светъл цвят 40ml

Код:

39486

Марка:

BIODERMA

Производител:

BIODERMA

47.90 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

BIODERMA PHOTODERM COVER TOUCH MINERAL LIGHT SPF50+ Слънцезащитен крем за комбинирана мазна и акнеична кожа светъл цвят 40ml

Photoderm COVER Touch MINERAL SPF50+ Светъл цвят .

Минерална слънцезащита с висока покривност и дишаща текстура.

Комбинираната към мазна кожа и склонната към акне кожа в миналото може да страда от неприятни лезии, като тъмни петна, белези или зачервявания. При излагане на слънце, тези кожни състояния се влошават. Тъмните петна потъмняват още повече, порите стават по-видими, а зачервяванията се завръщат с пълна сила.

 Photoderm COVER Touch SPF50+ е специално създаден за КОМБИНИРАНА КЪМ МАЗНА КОЖА и съдържа само най-важното за:

1- Защита срещу UVB и UVA лъчите и видимата светлина 100% минерални слънцезащитни филтри. И още, вместо да претоварва кожата с филтри, патентът на BIODERMASUN ACTIVE DEFENSE подсилва собствените защитни механизми на кожата срещу биологичното въздействие на UVA лъчите. Високотехнологичната слънцезащита комбинира UV филтри и патентована биологична защита, която подобрява способността на кожата да се защитава, за да подпомогне дълготрайната грижа за нея при излагането на слънце.

2- Изравнява кожата: коригира, изравнява тена и перфектно покрива несъвършенствата благодарение на високата концентрация на минерални пигменти. Тази висока покривност предотвратява появата на нови тъмни петна, които могат да се появят вследствие на видимата светлина.

3- Уважава комбинираната към мазна кожа като намалява рисковете от появата на несъвършенства, благодарение на патента Fluidactiv™, и като матира кожата в продължение на 8 часа. Порите не са запушени и несъвършенствата намаляват, ден след ден.

Съвети за употреба

За ежедневна употреба след нанасяне на хидратираща грижа.

  • СТЪПКА 1 За безупречен тен с матов завършек, без ефект на маска, разнесете продукта върху кожата на лицето от центъра към външната част.
  • СТЪПКА 2 Можете да използвате блендер или четка за грим за плътно разнасяне на продукта.
  • СТЪПКА 3 Нанесете равномерно и обилно на лицето и шията (с намаляване количеството на продукта, намалява нивото на слънцезащита).
  • СТЪПКА 4 Нанасяйте отново след изпотяване, плуване или подсушаване с кърпа, за да поддържате защитата.

Избягвайте контакт с тъкани. За възрастни. Нанасяйте върху здрава кожа. Прекаленото излагане на слънце може да е опасно за здравето, дори и ако сте със слънцезащита.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0