Назад

В наличност

CARROTEN OMEGA CARE SPF20 Слънцезащитно олио 125ml

Код:

39687

Марка:

CARROTEN

Производител:

Sarantis Group

17.14 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

CARROTEN OMEGA CARE SPF20 Слънцезащитно олио 125ml

CARROTEN OMEGA CARE SPF20 Слънцезащитно олио 125ml

 

Слънцезащитното олио Omega Care SPF20 е обогатено с OMEGA CARE комплекс с мастни киселини (3, 6, 7, 9) и екстракт от хризантема, които помагат на кожата да запази естественото ниво на влажност при излагането й на слънце с микс от масла за добиване на тен за блестящ слънчев загар.

ТЕХНОЛОГИЯ SUPREME LIGHT  (UVB+UVA+IRA)
УСКОРЯВАНЕ НА ТЕНА
БЛЯСЪК НА ЦЕЛУНАТА ОТ СЛЪНЦЕТО КОЖА
ХИДРАТАЦИЯ
СРЕДНА ЗАЩИТА
Като експерти в слънцезащитата, ние създаваме слънцезащитни продукти, които съдържат усъвършенствана слънцезащитна и козметична технология, която осигурява сигурна защита и грижа за кожата.
ТЕХНОЛОГИЯ ЗА ПРИДОБИВАНЕ НА ТЕН: Усъвършенстваната система за интензивно придобиване на тен и грижа за кожата(с морков и кокосово масло) подсилва добиването на тен и осигурява сияещ и дълготраен слънчев загар.

СЛЪНЦЕЗАЩИТНА ТЕХНОЛОГИЯ: Тройно подсилената система (UVB+UVA+IRA) осигурява сигурна защита от най-широкия спектър от вредните ултравиолетови и инфрачервени лъчи, причина за преждевременното стареене и други увреждания на кожата. 
Напръскайте обилно количество по цялото тяло преди излагане на слънце като периодично повтаряте нанасянето, особено след плуване, избърсване и изпотяване. Избягвайте зоната около очите. Оскъдното нанасяне ще намали значително нивото на защита. Прекомерното излагане на слънце, дори когато използвате слънцезащитни продукти, е сериозна заплаха за здравето. Избягвайте излагането на слънце в средата на деня (10ч.- 16ч.). Слънцезащитните продукти не осигуряват 100% защита срещу UV лъчите.  Не излагайте бебетата и малките деца на пряка слънчева светлина. Носете шапка, тениска и слънчеви очила. Продуктът съдържа съставки, които могат да оцветят дрехите.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0