Назад
-30%

Не е в наличност

EUCERIN SUN KIDS SPF50+ Слънцезащитен спрей за деца 200ml

Код:

4503

Марка:

EUCERIN

Производител:

Beiersdorf


Последна продажна цена: 36.18 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

EUCERIN SUN KIDS SPF50+ Слънцезащитен спрей за деца 200ml

Свойства на продукта: EUCERIN SUN Kids spray SPF50+ е специално създаден да предпазва деликатната и чувствителна детска кожа от изгаряне и от увреждане, причинено от UV лъчите. Спреят предлага ялостна слънцезащита благодарение на високоефективната и фотостабилна UVA/UVB филтърна система с Tinosorb, която осигурява надеждна защита от слънчево изгаряне. EUCERIN SUN Kids spray SPF50+ съдържа глициретинова киселина, която осигурява ДНК защита, като подпомага естествените възстановителни механизми. Вложеният ликохалкон A е мощен оксидант, чиято цел е предпазване на клетките от увреждане, причинено от свободните радикали. Детският спрей на Eucerin съдържа и глицерин, който хидратира кожата и поддържа естествената бариерна функция. Клиничните проучвания доказват ефикасността на спрея и поносимостта му от кожата, дори при пациенти с атопичен дерматит.

За деца над 1 година.

Водоустойчива формула.

Не съдържа парфюми, оцветители и парабени.

 

Начин на употреба: Преди излагане на слънце продуктът се нанеся обилно по цялото тяло и лице. Редовното нанасяне поддържа необходимата защита, особено след намокряне, изпотяване и подсушаване. Нужно е продуктът да попие добре в кожата, за да не остави следи по дрехи или кърпи. Да се избягва контакт с очите.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0