Назад
Най-продавани
-30%

В наличност

EUCERIN SUN SPF50+ флуид за лице пигмент контрол 50ml

Код:

33277

Марка:

EUCERIN

Производител:

Beiersdorf

32.12 лв
Стара цена: 45.89
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

EUCERIN SUN SPF50+ флуид за лице пигмент контрол 50ml

Слънцезащитен продукт с много висока защита за всички типове кожа, който предпазва от хиперпигментация, причинявана от слънцето. Ефективно намалява тъмните петна и предотвратява повторната им поява.

Advanced Spectral Technology на Eucerin осигурява висока UVA/UVB защита и защита от високоенергийна видима светлина (HEVIS). Освен това слънцезащитният продукт поддържа собствените механизми за възстановяване на ДНК на кожатa.

Слънцезащитен крем за лице за предотвратяване на слънчеви петна

UV светлината е основният причинител на увреждане на кожата, причинено от слънцето, но високоенергийната видима светлина (HEVIS) също може да генерира свободни радикали, което допълнително натоварва кожата. Слънчевата светлина предизвиква повишено производство на меланин, което може да доведе до проблеми .

Eucerin слънцезащитен флуид Pigment Control SPF 50+ е ежедневен слънцезащитен продукт за лице за всички типове кожа, който спомага за предотвратяване на хиперпигментации, причинени от слънцето. Advanced Spectral Technology комбинира широколентови и фотостабилни UVA/UVB филтри1 за много висока защита от UV  за да неутрализира свободните радикали, причинени от UV и HEVIS светлината

Формулата е допълнително обогатена с Тиамидол ефективна и патентована съставка, която действа върху основната причина за поява на хиперпигментации. Той видимо намалява тъмните петна с течение на времето и при редовна употреба предотвратява повторната им поява.

Eucerin слънцезащитен флуид Pigment Control SPF 50+ има приятна лека текстура, която попива бързо и има добра поносимост, доказана в клинични и дерматологични проучвания, дори при чувствителна кожа.

1 Изпълнение на високите стандарти за UVA и UVB защита, определени от Cosmetics Europe. Нивата на UVA защита са по-високи от препоръчаните от ЕС.

Клинични и дерматологични проучвания

Клиничните и дерматологични проучвания доказват много добра поносимост от кожата, дори при чувствителна кожа 

Основни констатации

Наред с други клинични и дерматологични проучвания е проведено проучване „Продукт в употреба” (Product in Use – PIU) сред 160 жени (на възраст между 25 и 55 години) в горещ и влажен климат. Всички редовно използват слънцезащитни и избелващи продукти. Те отчитат следните резултати, съответно след две и четири седмици употреба:  

   След 2 седмици  След 4 седмици 
Ефективно защитава кожата ми от хиперпигментация, причинена от слънцето 

98%

99%

Тъмните петна са ефективно намалени 

97%

99%

Придава по-равномерен тен

97%

99%

Попива бързо  

96%

99%

Тъмните петна се подобряват с течение на времето     93%     98%

 

 

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0