Назад
-20%

В наличност

ISDIN FOTOPROTECTOR Pediatrics MINERAL BABY Слънцезащитен минерален продукт за бебета SPF50 50ml

Код:

37157

Марка:

ISDIN

Производител:

ISDIN

31.67 лв
Стара цена: 39.59
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

ISDIN FOTOPROTECTOR Pediatrics MINERAL BABY Слънцезащитен минерален продукт за бебета SPF50 50ml

Флуиден слънцезащитен продукт с минерални филтри, разработен специално за деликатната  кожа на бебета и деца. Неговата Fusion Fluid® технология предоставя UV защита и интензивна  хидратация и за най-чувствителната кожа. Силно водоустойчив. Съдържа антиоксиданти.  Подходящ за всеки тип кожа и тази с непоносимост към химични филтри и/или кожа, склонна  към атопия.

Употреба: Разклатете преди употреба. Нанасяйте обилно върху суха кожа тридесет минути  преди излагане на слънце. Нанасяйте повторно на всеки 2 часа, както и след изпотяване, плуване  или подсушаване. Ако се нанесе по-малко количество, защитният фактор е по-нисък. Пазете  бебетата и децата от пряката слънчева светлина. Педиатрите и дерматолозите препоръчват  бебетата и децата да не се излагат на пряка слънчева светлина и да се предпазват по подходящия  начин от нея (дрехи, шапки, слънчеви очила и слънцезащитен продукт с висок SPF). При бебетата  трябва да се ползва слънцезащитен продукт върху непокритите зони (лице и задна част на  ръцете) по време на непряко излагане на слънце. За деца над 6-месечна възраст. Избягвайте  контакт с очите и лигавиците. Дръжте извън обсега на деца. Средствата за слънцезащита могат  да оставят петна при допир с определени материи. Не се излагайте прекалено дълго на слънце,  дори когато употребявате слънцезащитни козметични продукти. Прекомерното излагане на  слънце представлява сериозна заплаха за здравето.

ПЕДИАТРИЧНО И ДЕРМАТОЛОГИЧНО ТЕСТВАН ПРОДУКТ. ХИПОАЛЕРГЕНЕН: ФОРМУЛА, КОЯТО  МИНИМИЗИРА РИСКА ОТ АЛЕРГИИ.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0