Назад
Най-продавани
-40%

В наличност

ISDIN FOTOULTRA 100 ACTIVE UNIFY Слънцезащитен флуид с депигментиращо действие SPF 50+ 50ml

Код:

37146

Марка:

ISDIN

Производител:

ISDIN

28.61 лв
Стара цена: 47.69
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

ISDIN FOTOULTRA 100 ACTIVE UNIFY Слънцезащитен флуид с депигментиращо действие SPF 50+ 50ml

ИЗСВЕТЛЯВА И ИЗРАВНЯВА ТЕНА НА КОЖАТА - ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ: ЗА 1 МЕСЕЦ - 50+ МНОГО  ВИСОКА ЗАЩИТА - ФОТОЗАЩИТА С ТРОЙНО ДЕЙСТВИЕ ПРОТИВ ПИГМЕНТНИ ПЕТНА

 

Как да използвам FotoUltra 100 ISDIN Active Unify?

Като слънцезащитен продукт: нанасяйте обилно върху суха кожа тридесет минути преди  излагане на слънце и нанасяйте повторно на всеки 2 часа.

За корекция на пигментни петна: използвайте ежедневно, дори ако няма да се излагате на  слънце, в продължение на 3 месеца, 2 пъти дневно. Ако имате нарушение в пигментацията,  предизвикано от слънцето, избягвайте излагането на пряка слънчева светлина.

 

Слънцезащитен флуид за лице за ежедневна употреба с коригиращ пигментните нарушения  ефект. Слънцезащитен продукт. Много висока защита. UVA и UVB. SPF50+ (ISO метод).

Употреба: Разклатете преди употреба. Нанесете обилно върху суха кожа тридесет минути  преди излагане на слънце. Нанасяйте повторно на всеки 2 часа, както и след изпотяване,  плуване, подсушаване и при излагане на слънце. Ако се нанесе по-малка доза, защитният  фактор ще бъде по-нисък.

Внимание: Не се излагайте прекалено дълго на слънце, дори когато употребявате

слънцезащитни козметични продукти. Прекомерното излагане на слънце представлява

сериозна заплаха за здравето. Пазете бебетата и малките деца от пряката слънчева светлина.  Дръжте извън обсега на деца. Избягвайте контакт с очите и лигавиците. В случай на контакт с  очите, изплакнете незабавно с голямо количество вода. Не нанасяйте върху открити рани. Нито  един слънцезащитен продукт не може да предостави 100% UV защита.

 

Защо да използвам FotoUltra 100 ISDIN Active Unify?

FotoUltra 100 ISDIN Active Unify е флуид, който изсветлява и изравнява тена на кожата. Спомага  за намаляване на пигментните петна, благодарение на своя DP3-Unify комплекс: доказано

ефективен в регулирането на производството на меланин. Предоставя двойно по-голяма

защита срещу UVA лъчите в сравнение с изискванията за минимум на слънцезащитни продукти  със SPF50+, като предотвратява образуването на нови пигментни петна, тъй като UVA лъчите са  основната причина за пигментация на кожата. Съдържа хиалуронова киселина, която

подобрява еластичността на кожата и коригира бръчките, както и алантоин, който стимулира  регенерацията на кожата. Флуидна фюжън текстура, която се слива с кожата.

 

За кого е предназначен FotoUltra 100 ISDIN Active Unify?

За тези, които желаят да третират пигментните петна, които обикновено се появяват в областта  на челото, бузите и горната устна. Кожа, която понастоящем страда от пигментни петна.

 

ВОДОУСТОЙЧИВ. ДЕРМАТОЛОГИЧНО ТЕСТВАН ПРОДУКТ. РАЗКЛАТЕТЕ ПРЕДИ УПОТРЕБА  ТЕХНОЛОГИЯ, ПОКРИВАЩА ЦЕЛИЯ СПЕКТЪР: UVB UVA HE-VISIBLE IR-A

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0