Слънцезащитни продукти

Слънцезащита за коса

Слънцезащитни продукти Слънцезащита за коса

Вероятно много от вас са включили слънцезащитата за своята кожа в ежедневната си рутина. Косата обаче също може да пострада от слънчеви лъчи, особено в летните месеци, затова е важно да се погрижите и за нея и да я предпазите от щети, които могат да отнемат нейните здравина и добър вид.

В търговската мрежа се предлагат различни продукти, свързани със слънцезащитата за коса. С тях можете да предпазите косата от опасните UV лъчи и да запазите нейния красив вид.

Какви продукти за слънцезащита за коса ще откриете в онлайн аптека Subra

В онлайн аптека Subra ще намерите богата гама висококачествени продукти за слънцезащита за коса. С тях по-лесно ще постигнете исканите от вас резултати.

Едно от добрите предложения в нашия каталог е слънцезащитното олио на марката KLORANE, което е подходящо както за естествена, така и за боядисана или изсветлена коса. То има натурална формула и е създадено да защитава космените фибри от опасните слънчеви лъчи както отвън, така и отвътре. С негова помощ можете да подхраните дълбоко косата си и да намалите шанса тя да се изсуши.

Друг качествен продукт в сайта ни е слънцезащитният спрей за коса на бранда NUGGELA & SULE. Той покрива косъма с невидим защитен слой, който го предпазва от слънчеви лъчи, свободни радикали и влажност, както и от щети, причинени от стилизиращи топлинни уреди. Ако косата ви е увредена, спреят може да възвърне нейните еластичност и гъвкавост и да ѝ придаде по-жизнен вид.

В онлайн аптеката ни ще попаднете и на защитното масло за коса на бранд RENE FURTERER PARIS. Активните му съставки и UV филтрите могат да предпазят косата ви от опасните слънчеви лъчи, да я подхранят и да запазят нейния блясък.

Шампоанът за след слънце на марката KLORANE също е сред търсените предложения при нас. Той е създаден да подхранва косата и да я предпазва от изсушаване, което често се случва след продължително излагане на слънце. Продуктът хидратира косъма и го прави нежен, блестящ и гъвкав.

В каталога ни можете да откриете и защитен летен флуид за коса. С негова помощ можете да осигурите на косата си висока защита от слънчевите лъчи и да запазите нейните мекота и добър вид.

Изберете качествени продукти за слънцезащита за коса от онлайн аптека Subra

Разгледайте предложенията ни в категория “Слънцезащита за коса” и открийте това, което най-добре отговаря на вашите нужди.

Създайте профил в нашия сайт и се възползвайте от промоции и преференциални цени, както и от възможността да получите карта за лоялност. Предлагаме доставка в цялата страна, а за територията на град София - експресна доставка в рамките на деня. Също така, при поръчки на стойност над 50лв, доставката ви ще бъде безплатна!

Благодарим ви, че избрахте Subra за ваш здравен помощник!