Начало

LACTACYD

Продукти за интимна грижа според Вашите нужди

 

Какво е LACTACYD?


LACTACYD (Лактацид) предлага пълен набор от продукти за интимна хигиена, подходящи за всички етапи от Вашия живот.
LACTACYD помага да се чувствате свежи и защитени през целия ден с почистващи & облекчаващи интимни продукти.


Защо LACTACYD?


Интимната зона е изключително чувствителна и е особено важно да се поддържа балансът на нейното pH, за да остане здрава и защитена. LACTACYD отговарят на най-високите стандарти по отношение на качеството. Ето как:

 

 • Балансирано pH
  Балансираното кисело pH е в съответствие с естествената киселинност на интимната зона. Това е от особено значение за здравето.
   
 • Клинично изпитани
  LACTACYD са широко клинично и гинекологично изпитани по отношение на ефикасност и мекота на действие. Клинично доказано е, че LACTACYD Feminine Wash предлага деликатна грижа, също така защитава от миризми и раздразнение при ежедневната му употреба. И не само той, а всички продукти LACTACYD могат да се използват всеки ден.
   
 • Експертиза
  Спечелил доверието на милиони жени по целия свят за повече от 60 години. LACTACYD вярва, че помага в грижите за Вашата интимна хигиена, Вие се нуждаете от доверен партньор. Затова LACTACYD предлага пълен набор от продукти за интимна хигиена, насочени към всеки етап от живота на всяка жена.
   
 • Естествена млечна киселина
  Всички продукти LACTACYD са обогатени с естествена млечна киселина. Тя подпомага растежа на добрите бактерии във вагиналната флора и спомага поддържането на естествената киселинност на интимната зона.
   
 • Меко действащи и деликатни съставки
  Продуктите LACTACYD са направени от меко действащи, базирани на млякото съставки. Това включва млечен серум и млечна киселина, които съществуват естествено в женската интимна зона. Меко действащата, несъдържаща сапун формула на LACTACYD е толкова деликатна, че може да се използва ежедневно.

 

Кога да се използва LACTACYD?
 

 • Ежедневна употреба
  LACTACYD има балансирано pH, което е в съответствие с естествената киселинност на интимната зона. Меко действащата, несъдържаща сапун формула е толкова деликатна, че може да се ползва всеки ден. Правенето на LACTACYD част от Вашите ежедневни навици е една лесна превантивна мярка. Формулата на LACTACYD, обогатена с биологично активна млечна киселина, Ви помага да останете, свежи, защитени и уверени.
 • Специфични периоди
  Има периоди, през които Вашата вагина се нуждае от малко повече грижи. Хормоналните промени и дори невинни ежедневни дейности могат да нарушат естествения баланс на Вашата вагина. LACTACYD има създадена широка гама от продукти за интимна хигиена, насочена към всеки етап от Вашия живот – от пубертета до менопаузата, включително важните моменти като бременност и периода след раждането. Продуктите на LACTACYD са създадени да отговарят на всеки важен етап от живота Ви.

 

Как да се използва LACTACYD?
 

 • Малко количество се поставя върху дланта на ръката и се насапунисва.
 • Измивате хубаво под течаща вода.

LACTACYD има много меко действие и може да се използва всеки ден, затова го използвайте, ако искате да се чувствате свежи и защитени. 
LACTACYD може да се използва под душа или във ваната като течен сапун върху външните гениталии.

 

За кого е подходящ LACTACYD?


За всички етапи от живота при:

 • Тийнейджъри.
 • Ежедневна грижа.
 • За бъдещи майки.
 • Активни на 50+.

 

Избери продукт LACTACYD от онлайн аптека subra.bg: