Назад
Най-продавани

В наличност

BANIVAL cream 3g x 10 sach

Код:

30799

Марка:

ERBAGIL

Производител:

ERBAGIL

28.59 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

BANIVAL cream 3g x 10 sach

Banival Cream / Банивал Крем, 10 сашета – Erbagil

Описание на Banival Cream / Банивал Крем, 10 сашета – Erbagil

Банивал е иновативен продукт за ОЗОНОТЕРАПИЯ при инфекции на пениса - баланит, баланопостит и фимоза вследствие на баланопостит. Прилага се локално върху засегнатата област. Създава протективен слой.

Банивал съдържа уникалната патентована формула OZOILE®, създадена на основата на озониране на Extra Virgin зехтин +OIL® до високо насищане с озоно-кислородна смес. Озонотерапията е съвременна медицинска алтернатива с клинично доказано противовъзпалително, антибактериално и дезинфектиращо, противогъбично и регенеративно действие. Научете повече на www.ozonoterapia.bg.

Банивал няма противопоказания и може да се използва от най-ранна детска възраст. Подходящ е и за деца, особено при фимоза и преди или след хирургическа операция (като обрязване). Употребата му не е показала проява на странични ефекти.

При Банивал действието на OZOILE® се подсилва от следните съставки: 

ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА

Допълва регенериращото действие на озонидите и придава тонус и плътност на тъканите.

ЦЕРА АЛБА

Създава защитен водонепропусклив филм върху кожата.

МАСЛО ОТ ЛИСТА НА ЧАЕНО ДЪРВО

Потенцира антимикотичното (противогъбично) действие на OZOILE®.

ПОКАЗАНИЯ

Повлиява баланит, баланопостит и фимоза вследствие на баланопостит, независимо от причината. Ефикасна терапия при превенция, поддържане и лечение на патологии на кожата и лигавиците, протичащи с възпаление, раздразнение, зачервяване, сърбеж, парене и белене, причинени от патогенни фактори.

КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ

Прилагайте сутрин и вечер върху засегнатата област в продължение на 5 дни след измиване с Идрозоил (Idrozoil®). Периодът на лечение зависи от бързината на терапевтичния отговор.

ИНСТРУКЦИИ

Не поглъщайте. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Не използвайте това медицинско изделие след изтичане на срока на годност. Не използвайте, ако опаковката изглежда повредена. Няма съобщени случаи на сенсибилизация или странични ефекти. Ако забележите такива, моля, прекратете употребата и се консултирайте с вашия лекар. Измийте ръцете си добре преди употреба на продукта. Съхранявайте продукта на сухо място, далеч от източници на топлина и от излагане на слънчева светлина. Отбелязаният върху опаковката срок на годност се отнася за неотворения перфектно запазен продукт. След отваряне се препоръчва да използвате продукта до 6 месеца.

ОПАКОВКА: Кутия с 10 еднократни дози в сашета от 3g 

 

БЕЗ ГЛУТЕН     

БЕЗ ОЦВЕТИТЕЛИ    

БЕЗ АЛЕРГЕНИ

С ЕСТЕСТВЕНИ КОНСЕРВАНТИ

Преминати тестове:

МИКРОБИОЛОГИЧЕН ТЕСТ

ТЕСТ ЗА КОЖНИ АЛЕРГИИ

ТЕСТ ЗА ЦИТОТОКСИЧНОСТ

Основни съставки: OZOILE® (Стабилни oзониди с витамин Е ацетат), натриев хиалуронат, бял восък (Cera Alba), масло от листа на чаено дърво (Melaleuca Alternifolia).

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0

Друго от същата категория