Назад
Най-продавани

В наличност

LECOXEN крем за регенерация на кожния епител 30ml

Код:

39377

Марка:

Производител:

EKUBERG pharma

40.00 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

LECOXEN крем за регенерация на кожния епител 30ml

Lecoxen ®
Защитен и лечебен спомагателен крем

Показания

Крем със защитно и овлажняващо действие за наранена кожа и ръбове на рани. Допринася за образуването на оптимална влажна микросреда, която спомага за заздравяването на рани. Препоръчва се използването на крема и след затваряне на раната, за да се предотврати образуването на белези (келоиди).

Указания за употреба

1. Уверете се, че засегнатата рана е чиста.

2. Внимателно отстранете излишните ексудати преди нанасяне на крема.

3. Отстранете капачката и упражнете натиск върху тубата, за да освободите достатъчно количество крем, което да се приложи върху засегнатата област и ръбовете около раната.

4. Внимателно отстранете излишния крем с чиста кърпичка или марля. За най-добри резултати поддържайте постоянен слой от крем Lecoxen върху раната и нейните ръбове. Ако е необходимо, покрийте засегнатата област с вторична превръзка.

5. След употреба затворете с капачката.

 

Лекоксен крем трябва да се приложи отново при смяна на превръзката, след проверка за напредъка на заздравяването, или според съвета на лекаря. За предотвратяване на белези се препоръчва използването на крем Lecoxen за минимум 60-90 дни. Зарастването на по-големи белези може да отнеме повече време.

Предупреждения

Не използвайте продукта в случай на свръхчувствителност към някоя от съставките. Спрете употребата на продукта в случай на кожно раздразнение. Ако продуктът се използва от трети лица, се препоръчва използването на ръкавици за еднократна употреба. Измийте добре ръцете си преди употреба. Избягвайте контакт с очите. Ако възникне случаен контакт с очите, незабавно ги измийте обилно с вода. Не поглъщайте. Дръжте далеч от деца. Не оставяйте опаковката отворена след употреба. Използвайте продукта в рамките на 6 месеца след отваряне. Препоръчва се за деца над 3 годишна възраст. Продуктът може да се използва по време на бременност и кърмене.

Съхранение

Да се ​​съхранява на хладно и сухо място, далеч от източници на топлина и светлина, при температура между 4°C и 30°C.

Съдържание

Дейонизирана вода, циклопентасилоксан, диметикон, парафинов ликвидум, лаурил PEG/PPG-18/18 метикон, додецен, изостеарил алкохол, PEG/PPG-23/50 съполимер, метилалкил циклосилоксани, кора/екстракт от семена на aesculus hippocastanum (конски кестен), пропилей гликол, глицерин, натриев хлорид, екстракт от луковица на allium cepa, зеолит, бензилов алкохол, дехидрооцетна киселина, токоферил ацетат, диметикон кросполимер, натриев бензоат, PEG-6 каприлова киселина, капринови глицериди, BHT, масло от пшеничен зародиш.

Опаковка

Туба от 30 ml ℮

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0

Друго от същата категория