Назад

В наличност

BOIRON GNAPHALIUM POLYCEPHALUM 9CH

Код:

29416

Марка:

Boiron

Производител:

BOIRON

4.79 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

BOIRON GNAPHALIUM POLYCEPHALUM 9CH

Gnaphalium рolycephalum 9CH е висококачествен хомеопатичен препарат, който съдейства при неразположения на нервната система. Помага при невралгии на кожно-бедрения нерв с парестезия на външната страна на бедрото, силни и пробождащи болки по хода на периферните нерви, както и ишиас. Гнафалиум полицефалум 9СН има благоприятно въздействие при оскъдна и болезнена менструация, както и крамповидни чревни бoлки с водниста и обилна диария.

Хомеопатичните медикаменти на фирма Боарон се приготвят от хомеопатични източници – растителни, животински, минерални или химични субстанции, по разработената от основателя на хомеопатията Ханеман технология – процес на поетапни разреждания на източника и динамизиране при всяко разреждане. Затова хомеопатичните лекарства имат изключително добър профил на безопасност, по правило те не причиняват нежелани лекарствени реакции (странични ефекти) и не съществува риск от предозиране при грешка в дозата. Има две основни групи хомеопатични лекарства: Монопрепарати и Специалитети.

Опаковката на хомеопатичните монопрепарати на Boiron съдържа хомеопатично лекарство, изготвено само от един хомеопатичен източник, като гранулите се обработват чрез тройна импрегнация с хомеопатичния разтвор.

Gnaphalium рolycephalum 9CH е с растителен произход, получен от закръгленолистен смил от семейство Сложноцветни.

Производителят носи отговорност за съставките на продукта. Препоръчваме да проверите списъка със съставките на продукта директно върху опаковката поради възможни промени.

Производител: BOIRON, Франция.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0

Друго от същата категория